≫ 

Kristina Mitrović i njen verenik posle 10 dana promenili smeštaj: U ovom luksuzu sada uživaju

Mitrovićeva ćerka je pre odlaska na Maldive otkrila da će na ovoj destinaciji provesti nekoliko nedelja, a da im ne bude monotono promenili su i smeštaj

  • 6
Kristina Mitrović i Ilija Kristina Mitrović i Ilija, Foto: Instagram/sixchick

Kristina Mitrović i njen verenik, milijarder Ilija već neko vreme uživaju na Maldivima, a sada su promenili smeštaj, kojim su oduševljeni.

Kristina i njen verenik će narednih dana uživati u još luksuznijem smeštaju. Mitrovićeva ćerka je pre odlaska na Maldive otkrila da će na ovoj destinaciji provesti nekoliko nedelja, a da im ne bude monotono promenili su i smeštaj.

Posle luksuza u kojem su u potpunoj intimi boravili deset dana, imali privatni bioskop, večere na plaži i uživali u brojnim iznenađenjima, usedio je novi, još luksuzniji smeštaj kojim su se odmah oboje pohvalili na društvenim mrežama ne krijući koliko su oduševljeni.

Kristina je napisala da je zaljubljena u novi "dom" u kojem će s verenikom provesti naredne dane i uživati pre povratka u London, gde žive.

Mitrovićeva naslednica i milijarder Ilija, koji je naslednik "kralja uranijuma", upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

Video: Gala rođendan Mitrovićeve ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    17. april 2022 | 23:09

    Ona nikad nije srecna izgleda, na svakoj slici depresija i neki cudan mir. Gde je tu mladost, radost, ljubav na ozarenom licu ili sjaj u ocima!? On nikakav a ona sva providna i izgubljena u vremenu i prostoru

  • Гаргамел

    17. april 2022 | 16:19

    То је та демократија коју је запад наменио бившим социјалистичким земљама. Снобови уживају док народ гине ...

  • Bhm

    17. april 2022 | 18:41

    Predpostavljam da im je ovo ostalo odmora od prosle godine a za ovu jos nisu poceli da koriste?Pa ne mogu oni samo da rade moraju namucene duse nekad i da odmaraju...kako je samo nepravedno to sto se njima desava,zamisli odu cak na Maldive,namuce se toliki put i oni im daju obican luksuzni smestaj!?Pa čime su oni to zasluzili???Dobro je da su ipak nekako zbrinuti i da su im dali jedan kakav takav extra lux apartman pa će izdrzati do kraja tog odmora koji se pretvorio u pakao ali sta da se radi,navikli su oni na te muke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA