≫ 

Biljana pobesnela i obratila se Husi, pa otkačila Eminu: Evo šta kaže o pomirenju Dejana i Dalile

Bivša zadrugarka otkrila je detalje razgovora sa Dalilinim tatom nakon čega je pobesnela Dejanova majka

  • 1
Biljana Dragojević i Huso Mujić,Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Emina Mujić Printskrin: TVPink, Telegraf.rs, Facebook/Emina Mujic

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević, pobsnela je zbog Husa Mujića, oca Dalile Dragijević, koji se i dalje nada da će njegova ćerka i Dejan ponovo biti zajedno.

Naime, bivša zadrugarka Ana Spasojević otkrila je da se čula Dalilinim pre nego što je došla u studio, te javno obelodanila detalje razgovora sa njim.

- Rekao mi je ako uspem da joj kažem da se što pre skloni od ove "budaletine"' i da pozdravim nju i Dejana. Očigledno je da on podržava samo njih dvoje. Mislim da on veruje da Dalila i Dejan mogu da nastave zajedno, kao da je ovo neki san loš koji će se završiti... - navela je Ana.

Vrlo brzo nakon toga, na svom Instagram nalogu, oglasila se Biljana  vidno izrevoltirana njenim izlaganjem, okačila njenu sliku iz emisije i prokomentarisala sve ono što je pre nekoliko minuta Ana rekla o njenom sinu i njegovoj bivšoj ženi Dalili.

- Da li je normalna, da ona misli da će Dejan biti do kraja sa Dalilom koja 8 meseci skače po Filipu? Kao i Huso što misli da bi se Dejan pomirio sa njegovom ćerkom! - napisala je Biljana.

- Pa zašto Huso ne vrati sebi Eminu? Šta bi im falilo? Evo imaju moju podršku - dodala je Dejanova majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA