≫ 

Influenseru koji je od fanova tražio novac za stan, saradnici otkazuju sponzorstva: Ovo je poražavajuće

Veselina je ovo saznanje razočaralo, zbog čega je isto i podelio sa pratiocima na Instagramu

  • 2
Vladimir Zvekić Veselen Printskrin: TV Prva

Velika fama se prethodnih dana digla zbog srpskog influensera Vladimira Zvekića, poznatijeg kao Veselin, koji je otovorio namenski račun na koji su mu zainteresovani pratiocu uplaćivali po jedan evro kako bi rešio stambeno pitanje i kupio svoj prvi stan.

Međutim, ovaj njegov gest naišao je na negodovanje brojnih korisnika društvenih mreža, a sada influenseru i saradnici otkazuju dalje poslovanje.

Veselina je ovo saznanje razočaralo, zbog čega je isto i podelio sa pratiocima na Instagramu.

- Upravo me je pozvala devojka. Sa njom komuniciram kada su saradnje sa određenim bendovima u pitanju. Sa njima sam sarađivao godinama unazad. Uvek je bilo sve na obostrano zadovoljstvo i sve u superlativu, da ne pričam o rezultatima koje smo postizali, ali nije akcenat sada na tome. Zvala je da mi kaže da su oni odlučili da prekinu svaku saradnju sa mnom zbog cele ove situacije i da ne žele da se povezuju sa mnom. Što je okej, naravno, njihov izbor i odluka. Ali je to poražavajuće - napisao je Vaselin, pa dodao:

- Pa majku mu, ti mene angažuješ zbog mojih ljudi. Slažem se da je situacija osetiljiva, ali valjda istražiš sve? Vidiš ko tu kosi, ko vodu nosi? I onda doneseš odluku da li baš u tom trenutku želiš da pokažeš poverenje koje se gradilo godinama, i time pokažeš da vidiš šta je ispravno. Ne ljutim se, ali sam razočaran.

Video: Hrvatska influenserka objavila svoj cenovnik: Nudi sebe na iznajmljivanje, a evo koliko šta košta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veselinov fan

    18. april 2022 | 21:49

    Decko pred crkvu pa nek prosi. Sramota.

  • Dunja

    18. april 2022 | 23:11

    Ma Vesa je car, nije mi jasno sta ste se uzbudili, nikad nije trazio pare niti bilo sta, njegovi pratioci su sami predlozili Posteniji je od 90%internet sveta Kome nije jasno ili mu smeta neka ga ne prati i ne obraca paznju na njega i to je to Pustite ljude da zive svoje zivote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA