Nina Badrić uživala na ostrvu Sandre Meljničenko: "Jedna noć košta 50.000€, tu ne može svako da uđe"

Nina je rešila da pruži sebi zasluženi odmor, a da se radi o potpunom uživanju govori i cena jednog noćenja

  • 5
Nina Badrić Printskrin: Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić uživala je na destinaciji iz snova, Maldivima, i to ne bilo gde, već na privatnom ostrvu čiji je vlasnik njena prijateljica Sandra Meljničenko, navodi izvor.

Nakon brojnih nastupa, pa i nedavnog gostovanja u Beogradu, Nina je rešila da pruži sebi zasluženi odmor, a da se radi o potpunom uživanju govori i cena jednog noćenja u odmaralištu gde je pevačica bila odsela.

Pevačica je vreme provodila čitajući knjige na plaži i vozeći bicikl, a na fotografijama sa njenog Instagram profila joj svi zavide.

- Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu. Sve što sam o životu naučila može se svesti na tri reči: “Život ide dalje” - poručila je preplanula pevačica.

Poznato je javnosti da se Nina godinama druži sa bivšom Modelsicom Sandrom Meljničenko, i da ih je nemoguće videti zajedno u javnosti, te se pretpostavlja da je Nina upravo sa Sandrom na letovanju, jer je na svim fotografijama na društvenim mrežama sama.

- Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla sa njima, jer nije spomenula ko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na ostrvu ne može svako da uđe, a ko želi mora da iskešira pozamašnu sumu novca od 50.000 evra za noć - rekao je neimenovani izvor za Blic, a u prilog tome govori i podatak da je Sandra od supruga Andreja pre nekoliko godina za rođendan dobila ostrvo.

Njih dve u luksuznom odmaralištu imaju dostupnu uslugu 24 sata dnevno, privatni deo za kupanje, kao i odvojeni kafić...

Tradicionalno putovanje

Nina i Sandra već godinama tradicionalno putuju zajedno na ovu egzotičnu destinaciju, a pevačica strogo čuva prijateljičinu privatnost, što govori činjenica da nikada nije objavila zajedničku fotografiju sa njom.

- Zna se da je bila na svim njihovim bitnim proslavama i da su bliski godinama. Ni na ovom putovanju nije otkrila sa kim je, iako je neko konstantno fotografiše. Sandra i Andrej izbegavaju medije, što Nina poštuje - rekao je izvor za “Super TV”, a kada je Andrej Sandri kupio ostrvo, spekulisalo se da će ona sagraditi luksuzno odmaralište što nije potvrđeno.

Video: Grupa muškaraca ugledala Ninu Badrić, pa joj zapevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA