≫ 

Severina proslavila 50. rođendan: Torta u obliku katedrale, srpska estrada, ludilo atmosfera...

Na slavlju je bila atmosfera za pamćenje, a sve su raznežili Severinini emotivni zagrljaji sa kolegama

  • 6

Popularna pevačica Severina Vučković juče je, 21. aprila, napunila je 50 godina, a tim povodom organizovala je veliko, luksuzno slavlje na kom su se našle brojne poznate ličnosti.

Severina je za ovu priliku pokupila kosu, a blistala je u pripijenoj haljini koja je istakla njenu figuru i naglasila dekolte. Pevačica je izabrala neutralnu boju koja joj je istakla liniju, pa nije prošlo bez komentara na račun njene provokativnosti.

Dobila veliku tortu u obliku katedrale na kojoj se nalazi i krst, a Severina je sve vreme bila raspoložena za dobru zabavu.

Među zvanicama na Severininom rođendanu našle su se brojne poznate ličnosti među kojima su Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović, Sandi Cenov, Petar Grašo, kao i mnogi drugi.

Vučkovićeva je bila veoma vesela i u jednom trenutku zapevala na sceni sa nekim od svojih kolega, atmosfera je bila odlična sudeći po kadrovima, i svi su se odlilno proveli.

Iako je pevačica bila tajanstvena i na mrežama nije objavljivala kadrove sa rođendana, međutim, producent Dragan Hamović "odao" je pevačicu.

Kako je izgledala proslava Severininog 50. rođendana, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Video: Najbolje od Severine za 50. rođendan: Sva njena zanosna izdanja u bikiniju

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA