≫ 

Ceca otkrila koji moćnik i političar je za nju idealan muškarac: "Sve bi mi..."

- Šalim se, taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku. Dotični muškarac uz svo poštovanje ima i suviše godina za moj ukus - dodala je pevačica

  • 0
Ceca Ražnatović Printskrin: TV Pink

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović raskinula je nedavno vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, pa progovorila o tome, ko je po njenim kriterijumima pravi muškarac za nju.

Naime, kako je istakla pevačka zvezda, po njenom mišljenju pravi muškarac je - Putin.

- Putin! (smeh) Svi bi mi Putina. Šalim se, taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku. Dotični muškarac uz svo poštovanje ima i suviše godina za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza - priznala je Ceca.

Ceca se prisetila saradnje sa legendarnom Marinom Tucaković.

- Marina je rekla imamo pesmu zvaće se ''Grom'', reko kakav grom, asociralo me na ''Konj''. To je posle bio ogroman hit, gde god odem čuje se ta pesma. Idem Knez Mihajlovom čuje se, ma svugde - rekla je Cec i dodala:

- Nije mi se svidela pesma ''Votka'' i ''Turbulentno'', a posle su to bili veliki hitovi. Moji klinci čuju i kažu ni slučajno da ne izbacujem ''Turbulentno'', to je hit kao vrata. Ja sam neko ko se konsultuje u svemu sa ljudima u koje imam poverenje. Želim da čujem kritiku, ali da ja budem u pravu. Kada bih malo istumbala repertoar, možda vratim neke pesme kao što je ''Trula višnja'', al ne možeš sve da otpevaš i svima da udovoljiš.

- Najskuplja pesma koju sam kupila? Šta znam. Sve su isto koštale, od prvog do poslednjeg momenta sve su isto koštale. Ide ta cena, zavisno od popularnosti kompozitora - objasnila je folkerka u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Ceca stajlingom učinila da izgleda nikad poželjnije: Dekolte kako treba, a pantalone ističu pozadinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA