Zbog prevare su izgubili brak: Ovo su rijaliti preljubnici o kojima je brujao Balkan

Da od goreg ima gore pokazali su nam pojedini učesnici rijalitija, koji su javno izdali svoje partnere

  • 10

Prevara u ljubavnom odnosu, nosi veliko breme, a retko koji partneri uspeju da prevaziđu takav problem. Da od goreg ima gore pokazali su nam pojedini učesnici rijalitija, koji su javno izdali svoje partnere.

Predstavljamo vam rijaliti preljubnike koji su zbog prevare pred kamerama izgubili brak.

Marijana Čvrljak

Marijana Čvrljak, odnosno danas Marijana Seifert, smatra se prvom rijaliti preljubnicom.

Marijana i pevač Nikola Nemešević Nemeš prvi su imali intimni odnos pred kamerama u rijalitiju na ovim prostorima, i to već posle posle prve žurke u kući "Velikog brata".

Sve je to gledao njen suprug Ivan Čvrljak, dok je čuvao njegovu i Marijaninu ćerku koja je tada imala dve godine.

Marijana i Nemeš su čas raskidali, pa se mirili, ali udata učesnica "Velikog Brata" nije odustajala od ljubavne afere.

Njen tadašnji suprug Ivan Čvrljak izjavljivao je tada u medijima da je Marijana bila žena njegovog života, ali da više ne želi da čuje za nju.

Nakon rijalitija usledio je razvod, a posle burne veze pred kamerama "Velikog brata", Marijana i Nemeš su nastavili romansu.

Svoju ljubav čak su krunisali i venčanjem, ali taj brak nije potrajao, te su se razveli 2017. godine.

Sloba Radanović

Javna prevara koja je podelila javnost, ne samo u Srbiji, već u celom regionu, dogodila se u prvoj sezoni "Zadruge", a glavni akteri su bili Luna Đogani i Sloba Radanović.

Njihovu ljubav su mnogi podržali, ali ulaskom Slobine supruge, Kije Kockar, koja je odnela i pobedu, narod se podelio na Lunu i Kiju, a ti sukobi među fanovima traju i danas.

Kija se razvela od Slobe, iako je on okončao aferu sa Lunom pred kraj prve sezone.

Luna je sada srećnom braku sa Markom Miljkovićem, sa kojim ima ćerkicu Miju, dok se Sloba nedavno venčao sa Jelenom Đuričanin.

Edis Fetić i Dragana Mitar

Dvostruki preljubnici šokirali su javnost u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Ulogu preljubnika imali su Dragana Mitar, koja je bila u procesu razvoda sa Sinišom Dragutinovićem, a ujedno u vezi sa Edisom Fetićem, koji je, takođe, bio u braku sa Zilhom Fetić.

Tu se na kratko umešao i Vladimir Tomović. Ni ta ljubav nije potrajala jer se Dragana razvela, kao i Edo, a njih dvoje su, kako kažu, danas u prijateljskim odnosima.

Marko Janjušević Janjuš

Sledeći "zabranjeni" par nije pobegao od skandala u trećoj sezoni "Zadruge", a to su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš.

Poznati košarkaš je još u prvoj sezoni zbog kratke ljubavne afere sa Anom Korać pobegao iz rijalitija, a potom se zbog Marinkovićeve razveo.

Nakon finala, Maja i Janjuš su nastavili svoju vezu koja je bila veoma burna, a detalji turbulentnog i agresivnog odnosa protezali su se i kroz četvrtu sezonu istog eijalitija.

Janjuš je optužio Maju da ga je uslovljavala, napadala makazama, ali i da je zvala njegovu, sada već bivšu, suprugu Enu Janjušević.

Nenad Aleksić Ša

Četvrta sezona "Zadruge" obeležena je javnom prevarom Nenada Aleksića Ša sa dvadeset godina mlađom Tarom Simov.

Ta priča je bila glavna tema ove sezone, s obzirom na to da ga je supruga Ivana Aleksić javno ostavila.

Njegova burna veza sa Tarom okončana je u spoljnom svetu, a nastavila se u petoj sezoni, ali je bila kratkog veka.

S druge strane, Ivana je pronašla novu ljubav, i to sa rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem, sa kojim je već nekoliko meseci u vezi.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović svoju nevenčanu suprugu Ivanu, sa kojom ima ćerku Veru, prevario je više puta, kroz dva rijalitija.

Golubović je u rijalitiju "Farma" prevario suprugu sa Jelenom Milošević Balerinom, a spekulisalo se da je imao i prisniji odnos sa Stanijom Dobrojević, ali su oboje to demantovali.

Kristijan je sa suprugom Ivanom prevazišao javnu preljubu, međutim, u rijalitiju "Zadruga" imao je aferu sa Kristinom Spalević, sa kojom je i danas u vezi.

Golubović je sada u sudskom procesu sa bivšom, koja ga je prijavila za nasilje, te mu je određena mera viđanja jednom nedeljno sa ćerkom Verom.

- Lažno su me prijavile da sam je tukao, sudu je priložila dokaze, modrice na rukama i leđima, ali svi koji me poznaju znaju da nisam nasilan. Ivana ne može da prihvati činjenicu da ja sada volim drugu ženu, pa mi se sveti preko deteta - dodao je Kristijan i otkrio da njegova bivša žena krije ćerku Veru od njega.

Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović

Pored "Zadruge", u rijalitiju "Parovi" na TV Hepi dešavale su se intrige i afere. Osim brojnih fizičkih sukoba, diskvalifikacija, prevara je glavna i nepresušna tema i ovog rijalitija.

Milijana Bogdanović je takmičarka rijalitija sa ubedljivo najviše prevara i skandala u svom ljubavnom životu. Ušla je u rijaliti udata za Milojka Božića starijeg preko 50 godina. Tokom rijalitija je ušla u ljubavnu vezu sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem.

Nakon te sezone, Milijana se razvela od Milojka i stupila u vezu sa takođe starijim muškarcem Milošem Markovićem, koji je bio zaklet u njihovu ljubav.

Milijana je opet ušla zauzeta i u devetu sezonu "Parova", ali nije dugo izdržala, jer je ubrzo ušla u ljubavnu aferu sa Ivanom Gavrilovićem, koji je bio srećno oženjen.

Ivan i Milijana su ostali u vezi nakon rijalitija, a Ivana je supruga Marina ostavila zbog veze sa Millijanom, dok je verenik Bogdanovićeve nestao nakon javne prevare, te čak i promenio broj telefona.

Ivan Gavrilović nedavno je otkrio da pokušava da se pomiri sa suprugom, dok je sa Milijanom prekinuo svaki kontakt.

Dalila Dragojević

U petoj, aktuelnoj sezoni "Zadruge", dogodila se velika javna preljuba. Situacija je bila specifična, ne samo zbog toga što je Dalila Dragojević prevarila svog supruga Dejana Dragojevića, već i zbog toga što je Dejan sa njom u istom rijalitiju.

Naime, Dalila i Dejan ušli su kao srećan bračni par u rijaliti, dok Dalila nije počela da se zbližava sa Filipom Carem, da bi potom i prevarila i ostavila supruga u rijalitiju.

Dejan je nekoliko meseci patio za Dalilom, a nakon što je u rijalitiju potpisao papire za razvod, čak joj je oprostio prevaru.

Ipak, pomirenje nije portajalo. Dalila se potom vratila Caru, a Dejan je pronašao ljubav sa Aleksandrom Nikolić.

Nikola Grujić Gruja

U petoj sezoni dogodila se još jedna javna preljuba.

Naime, pevač Nikola Grujić Gruja prevario je suprugu sa Mimom Šarac, nakon čega mu je žena poručila javno da ga ostavlja.

On je nastavio romansu sa Mimom, te nakon silnog pokajanja došao do zaključka da se ipak ne kaje što je ušao u aferu sa njom.

Video: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    27. april 2022 | 09:53

    Radanović je svoju prevaru odlično unovčio. Dok je bio pristojan mladić u Pinkovim zvezdama nikome nije bio interesantan. Trebalo je da ponizi suprugu i javno bludniči da bi se dopao masi. To govori u kom vremenu živimo, što si veći ološ to te više cene.

  • Tadić

    27. april 2022 | 12:46

    Gavrilović pre javne preljube po kad kad ubode neku tezgu jer realno veze s pevanjem nema. Sada posla na pretek.

  • niko bitan

    27. april 2022 | 12:13

    Očigledno da je danas preljuba, skrnavljenje institucije braka i javni razvrat odlično plaćen posao. Najtužnije je što ti oblici života imaju fanove i punu medijsku pažnju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA