≫ 

Srpske pevačice i glumice koje imaju 50 godina, kao Severina: Mogu li joj "na crtu" - jedna je sva operisana

Pogledajte u galerijama kako izgledaju dame koje kao i Seve imaju pedeset godina, pola veka života, nije mali broj, a ni mala stvar...

  • 14

Iako je pevačica Severina Vučković pre nekoliko dana proslavila je jubilarni 50. rođendan i zakoračila u šestu deceniju života, na crtu joj, makar što se fizičkog izgleda tiče, ne mogu čak ni duplo mlađe.

Izraz "godine su samo broj" što se tiče Severine i njenog izgleda - nije samo floskula. No, ona nije jedina žena na domaćoj estradi koja ove godine proslavlja jubilej, pola veka života, a da se ujedno i može pohvaliti mladalačkim izgledom i savršenom figurom, a mešu njima su Nina Badrić, pevačica Stoja, bivša manekenka Katarina Rebrača, glumica Nataša Ninković...

Pevačica Nina Badrić će za dva meseca proslaviti 50. rođendan, a izgleda nikad bolje. Nina često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije u bikiniju, zbog kojih uglavnom dobija komplimente.

Sledeća na spisku je bivša manekenka Katarina Rebrača.

Ona se povukla iz javnosti pre više od deset godina, kada su prvi put isplivale informacije da je preko svoje fondacije proneverila 37 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć.

Kako se može videti po najsvežijim slikama, Katarina se malo opustila te više ne brine o izgledu od kada se penzionisala.

Stojanka Novaković Stoja

I Stoja je jedna od žena poznatih javnosti koja će ove godine zakoračiti u šestu deceniju života. Pevačica se nedavno podvrgla estetskim operacijama i svoj izgled dovela do perfekcije.

- To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! Letos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i 2 meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom - ispričala je Stoja za medije nedavno.

Nataša Ninković

Glumica koja važi za najlepšu na našim prostorima će u julu ove godine zakoračiti u šestu deceniju života.

Iako je zastupnica prirodnog izgleda, što je i sama navela u nekoliko intervjua, spekuliše se da je ipak na sebi imala par minimalnih korekcija.

Katarina Žutić

Natašina koleginica Katarina takođe ove godine proslavlja jubilej. No, iako na može Severini na crtu, za Katarinu važi izraz -  "lepo stari".

Aleksandra Kovač

Pevačica i kompozitorka Aleksandra Kovač vršnjakinja je sa već gore nabrojanim ženama. Poznato je da vodi zdrav život i da je posvećena održavanju vitke linije.

Video: Najbolje od Severine za 50. rođendan: Sva njena zanosna izdanja u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Srbin

    26. april 2022 | 15:13

    Severina prosečna i izrazito antipatična. I loš čovek.

  • Au

    26. april 2022 | 15:18

    A šta je u Seve prirodno ? Razlikuje se od ostalih samo sto ima stručnijeg plasticara vican u zanat ! Sada joj treba konkurs za novog Srbina !

  • E moja ti...

    26. april 2022 | 19:09

    Na starnu izgled,usta je radila(ko u majmuna su),izgladnjuje se zarad figure,a sta je postigla?Dva muza oba Srbina ,jedno dete..pojede se ziva od zlobe i mrznje prema Srbima,od njih samih i potice,sramota...👎👎👎👎👎Persona non grata,toliko!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA