≫ 

Menadžer Darka Lazića tvrdi: Pitanje kako se narkotik našao u njegovom organizmu, uzeo je pogrešnu čašu

Menadžer za medije tvrdi da Lazić nije konzumirao narkotike, već da je moguće da je uzeo "pogrešnu čašu", aludirajući na to da mu je neko "sipao drogu u piće"

  • 47
Darko Lazić Printskrin: Telegraf

Menadžer pevača Darka Lazića, oglasio se nakon što je folkera uhapšen jutros oko 4 sata na Novom Beogradu jer je vozio 117 kilometara na sat, i bio pod dejstvom alkohola i narkotika.

Menadžer za medije tvrdi da Lazić nije konzumirao narkotike, već da je moguće da je uzeo "pogrešnu čašu", aludirajući na to da mu je neko "sipao drogu u piće".

- Darko Lazić je danas oko 16 časova priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. U prisustvu advokata dao je odbranu dežurom sudiji, gde je u celosti priznao izvršnje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomemu da poseduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspeo da preuzme - rekao je menadžer i dodao:

- Takođe, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića pre polaska, i nije sporio visinu izmerenog alkohola. Tačna je činjenica da je, prilikom uzorkovanja, droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu - kazao je za "Blic" Darkov menadžer Enes Mirsov.

- Pretpostavljao je da se na nekom nesporazumu, pogrešno uzetom čašom pića, jer je u društvu bilo mnogo nepoznatih lica, al' je prihvatio da se ova agonija završi danas i maksimalno je novčano kažnjen ukupnom kaznom od 200.000 dinara - tvrdi.

- Dodao bih samo da su navodi da se bahato ponašao u policijskoj stanici neistina i da se oko celog slučaja podigla bespotrebno velika drama. Darko će za prekoračenje brzine na autoputu platiti mandatnu kaznu u iznosu od 10.000 dinara - dodao nam je menadžer Darka Lazića.

Podsetimo, Lazić je kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

Video: Prvo obraćanje Darka Lazića posle privođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA