≫ 

Car otkrio kakve namere ima sa Anom, pa priznao da li je "pao" poljubac

Kada se u martu Filip prvi put poljubio sa zadrugarkom Anom Jovanović, šokiralo je njegovu doskorašnju devojku Dalilu Dragojević, koja je zbog toga završila u suzama.

  • 1
Ana Jovanović, Filip Car Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Filip Car ne krije da je prisan sa Anom Jovanović, a pre samo tri dana mislili su da su pronašli štek gde nema kamera, pa su tako obnovili ljubavni odnos.

Sada je Filip Car tokom emisije "Pitanja gledalaca" otkrio kakve namere ima sa Anom.

- Da li si se vratio u druženje sa dežurnom? - upitao je Milan.

- Mozak se bliži mom mozgu. Totalno sam smiren, totalno sam racionalan i vladam sam sa sobom. Što se tiče tog nadimka, nemoj da pričam kako neke druge dežuraju. Sa Anom mi odgovara druženje jer ne gledam da se perem kroz nju. Ja ovde neću imati ni jednu vezu do kraja. Toliko sam fokusiran na sebe. Da ulazim u veze, ne pada mi na pamet - rekao je Car.

Inače, kada se u martu Filip prvi put poljubio sa zadrugarkom Anom Jovanović, šokiralo je njegovu doskorašnju devojku Dalilu Dragojević, koja je zbog toga završila u suzama.

- Mi nismo u vezi, ali je pao poljubac na blic - rekao je Filip Car pred zadrugarima.

- On je napravio incident i onda se poljubi, pa očekuje da ja priđem. Ja sam rekla da nikad neće doživeti da me vidi kako patim, a on zna da je meni teško. Ne radi iz inata, nego radi stvari koje želi, jer je on takav - govorila je Dalila kroz suze.

Video: Car prostački pljunuo Dalilu, ona krenula da ga šamara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA