≫ 

Emina Jahović prodala ovu kuću u Novom Pazaru za 760.000€: Jedna slika otkriva izgled kuhinje i dnevne sobe

- Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad - kaže izvor

  • 7
Emina Jahović, kuća Foto: ATA images, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Pevačica Emina Jahović navodno je prodala porodičnu kuću u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 evra.

Na mestu na kom je pevačica imala kuću biće ambasada Turske, a pomenuti prostor Emina je u prethodnih godinu dana rentirala i uzimala kiriju jer na porodičnom imanju nije provodila mnogo vremena.

- Emina i njen brat Mirsad Jahović dugo su iznajmljivali kuću u Pazaru turskom konzulatu jer su zbog obaveza retko u njoj boravili. Ona dugo živi u Turskoj, a i majka ne živi u Pazaru, već kod sina u Istanbulu, pa je skoro cele godine plac prazan. Tako su sklopili dogovor s konzulatom da im rentiraju prostor, a na kraju su presekli kad se pojavila ponuda da se vila proda da bi se tu smestila turska ambasada. Turci su ponudili 760.000 evra, Emina je pristala, pa je plac sada u sređivanju za izgradnju ambasade - priča upućen izvor blizak Jahovićima.

- Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad. Sada planiraju da ulože dodatni novac da bi se još sve sredilo, a kupci su videli da je bolje da se prostor kupi i sredi nego da se iznajmljuje mesečno za 2.000 evra - rekao je izvor.

Eminina majka navodno se prvo protivila odluci da Mirsad i njena ćerka prodaju imanje, ali su je ubedili da je tako najbolje jer, u suprotnom, ničemu ne služi.

- Eminina majka Senija prvo nije bila za to da se prodaje dedovina. Pričala je da je taj plac vredan celoj porodici, da to treba da bude vikendica ako ništa drugo i da nije pametno da se prodaje, ali Emina i Mirsad su insistirali. Pričali su majci da su Turci ponudili solidan novac za plac, da znaju koliko je vezana za tu kuću, ali da nema smisla da propada i da se prostor ne koristi. Rentiranje je bila pametna odluka, ali sad su kompletno hteli da prodaju sve. Mirsad i Emina imaju svoje kuće, tako da je ovo bila najbolja opcija - zaključuje sagovornik za "Republika.rs".

Inače, u novopazarskom naselju koje se još naziva i pazarsko Dedinje ima dosta luksuznih kuća, a na mestu na kom je pevačica imala kuću imanja se prodaju najviše za 600.000 evra.

Kako izgleda Eminina kuća u Pazaru pogledajte u nastavku teksta:

Video: Emina Jahović pokazala kako izgleda njen dom u Istanbul: Pogled sa terase je prelep

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    29. april 2022 | 11:59

    Па зар Србија нема амбасаду Турске у Београду ? Шта значи амбасада у пазару Јел то нова држава на територији Србије?

  • Biljana BL

    29. april 2022 | 13:46

    Otkud ambasada u NP? Zar ambasada nije u glavnom gradu, a konzulati i kojekakva predstavništva se mogu otvarati gdje god...

  • Boban

    29. april 2022 | 10:49

    Kakva slučajnost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA