≫ 

Prvi razgovor Bake Praseta i Anje posle raskida: On tražio da mu vrati ajfon, ona je srećna jer ga ne vidi

Na Jutjubu isplivao je prvi razgovor popualrnih influensera nakon raskida

  • 1
Anja Bla, Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase, Foto: Instagram/anjablaa

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nakon raskida sa devojkom Anjom Blagojević povukao se iz javnog života i preselio se u Amsterdam.

Sada je na Jutjubu isplivao prvi razgovor Bake Praseta i Anje nakon raskida! Anja je držala lajv sa poznatim jutjuberom i Bogdanovim prijateljem Delićem kada se Baka uključio:

- Želim da ti kažem samo jednu stvar Anja, a to je: vrati mi ajfon - rekao je Bogdan odmah u svom stilu, te poručio da mu je neprijatno i da uvek kada se tako oseća okreće sve na šalu.

- Je l' ja treba sada da pokažem ugovor da ja plaćam? - rekla je Anja i otkrila da je Bogdana blokirala na Instagramu jer ju je "previše smarao".

- Raspoložena sam i srećna u životu, krenula sam dalje - poručila je Anja, a Bogdan se nadovezao: "Gde si ti pošla dalje bez mene? Kako?"

- Boki zna koji su njegovi nerešivi problemi, ništa drugo nije problem. Sve može da se reši osim toga - istakla je Anja, a o čemu su još pričali pogledajte u videu ispod:

Video: Brutalni bikini kadrovi Teodorine snajke i devojke Bake Praseta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA