≫ 

Nikola Rađen posle incidenta sa devojkom Milicom otkrio: Voleo bih da dobijem naslednika

Bivši vateropolista je otkrio da je poslednjih meseci veoma posvećen ćerkama koje je dobio u braku sa Anom

  • 6
Nikola Rađen, Milica Ristić Foto: Nikola Tomić, Instagram/_milica_ristic

Vest da je Nikola Rađen pretukao svoju devojku Milicu Ristić pre nekoliko nedelja odjeknula je kao "bomba", a sada je vaterpolista odlučio da prvi put javno progovori o navodnom sukobu.

Na ovu temu u prethodnom periodu čule su se razne priče, a proslavljeni vaterpolista konačno je odlučio da javno progovori.

- Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci - rekao je Nikola prilikom gostovanja u emisiji Exkluziv i otkrio u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

- Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije.

Nikola je zatim otkrio da je poslednjih meseci veoma posvećen ćerkama koje je dobio u braku sa Anom, a zatim otkrio da u narednom periodu priželjkuje da dobije i naslednika.

- U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika.

Video: Zaljubljene poglede nisu krili: Rađen na proslavi rođendana zapevo sa novom devojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    3. maj 2022 | 20:55

    Pa što ga je policija privela ako nije bilo ništa......malo,malo pa čitamo ružne stvari o bivšim vrhunskim sportistima......

  • anex

    3. maj 2022 | 23:19

    Zato je dva dana bio u plitvickoj ulici kod milicinog brata i tate.. tukli se ko cigani

  • xxx

    3. maj 2022 | 23:29

    Pa imas vec naslednice eeee prosti covece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA