≫ 

Jovana Jeremić "uhvaćena" sa novim dečkom: Uživali u spa centru, priča se da je veoma moćan i uticajan

Navodno su se upoznali na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu, te su između njih odmah sevnule varnice

  • 25
Jovana Jeremić Foto: Milena Đorđević

Dva meseca nakon razvoda od Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerku Leu, voditeljka Jovana Jeremić navodno je viđena sa novim dečkom, koji je nekoliko godina stariji od nje i veoma je uticajan i moćan.

Kako se navodi u pitanju je muškarac nekoliko godina stariji od nje, a iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana.

Navodno su se upoznali na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu, te su između njih odmah sevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu, piše "Kurir".

Navodi se i da su zajedno otputovali u Budimpeštu, kao i da su nedavno viđeni u jednom spa-centru.

- Nije bila gužva tog dana u spa-centru, iako je bio vikend, bilo je nekoliko ljudi, a tu su se našli i Jovana i njen dečko. Mladić je malo stariji od nje, pristojno izgleda, a delovalo je da je baš zaljubljen u nju. Nisu se odvajali, a prisutnima su bili glavna atrakcija, svi su ih gledali - rekao je izvor za pomenuti portal i dodao:

- Jovana se ponašala potpuno prirodno, kao da nije javna ličnost. Bila je jako prisna s dečkom, on ju je grlio i mazio sve vreme, ljubili su se u džakuziju... Bilo je veoma interesantno.

Jovana Jeremić Prinskrin:Tiktok/jeremic_milica

Ovim povodom oglasila se i Jovana, koja nije negirala da se našla u spa-centru, ali nije želela da priča o dečku.

- O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni. Kad budem rešila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkriću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas - rekla je Jovana za pomenuti mediji.

Video: Gde god hodim, vrata mi se sama otvaraju: Jovana Jeremić izdominirala u najnovijoj objavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA