Miloš Bojanić pokrenuo ozbiljan biznis na obali mora, ima i privatnu plažu: "Većinu radova obavljam sam"

- Ceo život sam ulagao u nekretnine i stare automobile, neke nekretnine sam i prodao, u svakom slučaju je ovo prava investicija - rekao je Bojanić

  • 0
Miloš Bojanić Foto: Marko Jovanović

Pevač Miloš Bojanić poznat je po ulaganjima u nekretnine, a vila na obari mora u Baošićima u Crnoj Gori će biti jedna od nekoliko objekata koje ima za izdavanje.

Naime, pevač je za domaće medije otkrio da je vila u Baošićima pri finalizaciji, te da će prve goste imati već početkom juna.

- Sve će biti gotovo za deset dana, upravo smo u završnoj fazi. Radim terasu, majstor montira sanitariju. Radim te fine radove, keramiku, fasadu, 70 odsto je moj ručni rad. Ne može čovek sve sam, mora uz pomoć radnika. Ne mogu da silazim sa skele gore - dole - rekao je pevač za "Blic", te je dodao:

- Kuća je bila poslovni objekat, sve sam kompletno restaurirao, samo su zidovi ostali isti, sve drugo je novo. To će biti apartmani za izdavanje, već imamo goste početkom juna.

Pevač kaže da se uvek trudio da ulaže pametno, te da je svoje ušteđevine trošio isključivo na nekretnine.

- Ceo život sam ulagao u nekretnine i stare automobile, neke nekretnine sam i prodao, u svakom slučaju je ovo prava investicija. Kuća je na samoj obali mora, mirno mesto, nikoga nema pored mojih gostiju, privatna je plaža - rekao je pevač.

Video: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA