≫ 

Konstrakta na ceremoniji otvaranja Evrovizije: Oduševila svedenim stajlingom, pozdravili je ovacijama

Iako je tokom njenog defilea počela i kiša, Konstrakta je strpljivo stajala i pozirala fotoreporterima i davala izjave medijima

  • 9
Evrovizija Ana Đurić Konstrakta Foto: Telegraf.rs

Ana Đurić Konstrakta, naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji pojavila se danas na tirkiznom tepihu, odnosno na zvaničnoj ceremoniji otvaranja Evrovizije i izazavala opšte oduševljenje prisutnih.

Kako ekipa portala Telegraf.rs koja izveštava sa ceremonije javlja, Konstraktin dolazak izazvao je najveću pažnju svih prisutnih medija.

Veliki broj takmičara predstavio se novinarima i okupljenim ljubiteljima "Evrosonga" u ekstravagantnim stajlinzima, a predstavnica Srbije je odlučila da ne menja proverene stvari.

Ana Đurić Konstrakta se na tirkiznom tepihu pojavila u belom kostimu i belim šeširom na glavi, a prateći tim je bio u crnim kostimima, slično stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni.

Kako je kročila na tirkizni tepih tako su se začule ovacije.

Iako je tokom njenog defilea počela i kiša, Konstrakta je strpljivo stajala i pozirala fotoreporterima i davala izjave medijima.

Podsetimo, svih 40 takmičara i njihove delegacije, zvaničnici EBU i RAI biće dočekani na tirkiznom tepihu, na ceremoniji otvaranja ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu, Italiji.

Takmičenje za Pesmu Evrovizije 2022. održava se 10., 12. i 14. maja u PalaOlimpiko u Torinu, Italija. Događaj će koorganizovati italijanska nacionalna televizija RAI u saradnji sa EBU.

Video: Konstrakta dobila nagradu pred Evroviziju: Ostavila utisak, a nastup se tek čeka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA