≫ 

Pukla ljubav? Rada izbacila Harisa iz stana: "Kad je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka"

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške

  • 7
Grand specijal, Haris Berković i Radmila Rada Manojlović Foto: Telegraf

Rada Manojlović i njen kolega Haris Berković navodno su se rastali nakon šest godina veze, a njega je pevačica navodno izbacila iz njenog stana.

Naime, ona je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka Berkovića zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio.

Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika, piše "Stori".

Od raskida je prošlo već neko vreme, a samački život Radi je ukazao na neke greške, strahove i može se reći osvestio ju je po mnogim pitanjima.

- Primetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Takođe bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem - kazala je Rada.

- Dosta sam bila loša i u organizaciji umela sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspela to da rešim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - dodala je pevačica, koja gostujući u emisijama ne skida osmeh sa lica.

Video: Rada Manojlović se udaje, ali samo u pesmi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    9. maj 2022 | 04:29

    Радо није он За тебе ри си једна Фина жена и добра и вјерна!

  • Borka

    9. maj 2022 | 14:36

    Zar vam nije dosadno više da pišete o toj Radi ko je ona ? izumitelj , pisac , doktor pa o pametnim ljudima nepišete već o tim bezličnim ljudima .Te izkeširala 180.000 € za stan te nebitne stvari .Doktori nauka , fakultetski obrazovani nemogu iskeširati ni 80.000 € za stan a ovi bez škole ! odakle joj ?plaća li ona porez ? za sve to jeste li se zapitali !?Prestanite molim vas da zauzimate mesto sa tim nebitnim likovima .

  • MK

    9. maj 2022 | 10:20

    Rada da je pametna i da ga nikada više ne pusti u stan jer on to ne zaslužuje. Rado život je pred tobom misli malo na sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA