Damir Okanović žestoko opleo po Darko Laziću: "Dobio je samo novčanu kaznu, šta je sa nama?!"

- Kakvu poruku šalje sud kada ima mogućnost da izrekne strogu kaznu, a izrekne mu novčanu?

  • 16
Damir Okanović i Darko Lazić Printskrin:Youtube/ Novo Jutro, Nikola Tomić

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, Damir Okanović kaže da ono što je kod nas postalo normalno, zapravo nije normalno, i da to moramo da osvestimo, a onda se osvrnuo na pevača Darka Lazića.

Naime, čini se  da je na srpskim putevima sve više saobraćajnih nezgoda, a Okanović ističe da represivni režim mora biti stroži, a da su naši sudovi, čak i u ekstremnim slučajevima, blagi.

- Vratimo se na gospodina Darka Lazića! Kakvu poruku šalje sud kada ima mogućnost da izrekne strogu kaznu, a izrekne mu novčanu?! Bez ljutnje, ali gospodin Lazić tih 200.000 dinara kazne može da zaradi jako brzo, što je za prosečnog građanina teška misija.

-  Čime se sudija vodio kada mu je izrekao takvu presudu?! Da li je shvatio da šalje poruku milionima građana Srbije da mogu godinama da se ponašaju nebezbedno, da krše propise i da praktično neće snositi posledice - rekao je  Okanović za Pink.

Podsetimo, Darko Lazić je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasputin

    9. maj 2022 | 12:27

    Ne treba ni novcana kazna ni zatvorska, u zatvoru ima smještaj i tri obroka, nego društveno koristan rad, u kamenolim da kamen tuca macolom

  • Jelena

    9. maj 2022 | 12:36

    Kad je Darko Lazic faktor u Srbiji.... .. sud treba da nas stiti od ovakvih budala ne da stiti budale...gde ide ovaj svet

  • Рус

    9. maj 2022 | 12:27

    Ma super je ovo sa Lazićem. Uvek imamo alibi na sudu. Neka proba neko da presudi drugačije drugom optuženom za isto delo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA