Darko Lazić popio sa društvom 2.000 evra, pa pobegao: "Rekao je da će doneti pare, pa se nije javio"

- Darko je bio najveseliji, posebno kada ga je uhvatio alkohol. Čašćavao je konobare, svako malo im je davao bakšiš kad su dolazili - rekao je izvor

  • 14
Darko Lazić Printskrin: Youtube/Amig show

Pevač Darko Lazić svojim bahatim ponašanjem privlači pažnju medija svakodnevno, a sada je navodno napravio ceh u jednom lokalu i nije imao da plati.

Naime, kako blizak jednom od radnika lokala kaže, Darko je pre nekoliko meseci prisustvovao nastupu jednog kolege u ovom nemačkom gradu, gde je došao u društvu nekoliko muškaraca i devojaka. Kao pravi džek, Lazić je u diskoteci u Ofenbahu naručivao ture, pio se viski, ali i votka, konjak, pivo, gazirani sokovi i kisela voda, a ceh je bio pozamašan.

- Darko je bio najveseliji, posebno kada ga je uhvatio alkohol. Čašćavao je konobare, svako malo im je davao bakšiš kad su dolazili. Pilo se dosta, celu noć su proveli u diskoteci i sve vreme su nazdravljali, slao je ture i prijateljima za stolom pored. Ceh je bio preko dve hiljade evra - kaže izvor za Star  i dodaje da je Lazić, kada je trebalo da se plati, pozvao menadžera kluba:

- Tada je rekao da nema dovoljno para, da je izveo društvo, kao i da će da plati dug naredne nedelje kada bude prolazio tuda, jer ima nastup. Posle toga se nije javljao, iako su ga u nekoliko navrata zvali i tražili mu da izmiri dug.

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    10. maj 2022 | 10:47

    Nesto nema komentara.Znaci da je propao totalno.Nebitan je narodu postao.Oguglali ljudi na njegovu bahatost i bezobrazluk.

  • Санела

    10. maj 2022 | 10:39

    Шта рећи о њему,кад је све речено.Давно испричана прича.

  • Dragan

    10. maj 2022 | 11:26

    ... potom je seo u auto i odvezao se ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA