"Nije promenio veru, samo je živeo u takvom okruženju": Biljana prokomentarisala Dalilinu izjavu

Dalila je rekla svom bivšem suprugu Dejanu da je promenio veru

  • 4
Biljana Dragojević Printskrin TvPink

Dalila i Dejan Dragojević juče su žestoko zaratili u rijalitiju, pa su izneli sav prljav veš iz svog braka. Biljana Dragojević, Dejanova majka, sad se oglasila i dala svoj sud o jučerašnjim dešavanjima, ali i brojnim optužbama koje su izrečene.

- Mogu reći da Dejan u jučerasnjoj raspravi ništa nije slagao. Ima on mnogo toga da kaze i ja verujem da će reći dosta toga - rekla je Biljana Dragojević.

- Što se tiče vere, nije promenio veru, samo je živeo u takvom okruženju, gde su verski običaji takvi kakvi su i on je kao neko ko živi sa muslimankom poštovao sve njihove običaje i zanimalo ga je sve što se tiče te vere. Tako je spoznao i njihove molitve i reči koje smo čuli da izgovara i verovatno išao u dzamiju. Ja se sećam da sam sa školom išla na ekskurziju u Banjaluku i Sarajevo i da smo se svi izuvali i ulazili u dzamiju. Nikada niko nije pravio problem, niti je to bilo nesto strašno. Bog je jedan, isti kod katolika, pravoslavaca i muslimana. Samo jedan, ali svaki narod ima svoje običaje. Dejan ne može biti crnac, Amerikanac, rom, musliman, Dejan je Srbin, pa može da se izprekrsta kako god hoće - govorila je Biljana.

Dalilin otac Huso Mujić izneo je tvrde da se Biljana bavi vradžbinama.

- Smešno mi je kad pročitam tako nešto o sebi. Da li ja ličim na nekog ko radi bilo kakve vradzbine ili na takvu liči Emina? U životu se nikad nisam bavila takvim stvarima, niti bilo šta o tome znam, niti imam vremena da o tome razmišljam. Huso zna šta radi njegova bivša žena, pa vešto prebacuje na mene, ko zna sta mu ona priča. Nikada nisam bila u kontaktu sa tom porodicom i ne zanimaju me, a to da ja vračam stvarno mi je nebulozno, pa valjda bih izvračala da vratim sina jos pre više od četiri godine svojoj kuci. Kakva Husina luda izjava - istakla je Dejanova majka za "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA