≫ 

"Neću isterati ćerku iz kuće": Huso promenio mišljenje, a evo sa kim bi voleo da mu ćerka dođe u Gornji Šepak

- Ona će imati svoj dom, najviše bih voleo kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak - rekao je Huso

  • 8
Huso Mujić, Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink, Telegraf.rs

Dalilin otac, Huso Mujić, promenio je mišljenje te sada kaže da neće izbaciti ćerku iz kuće, ali i dodaje da bi najviše voleo da se u Gornji Šepak vrati sa Dejanom Dragojevićem.

Naime, Huso kaže da neće dozvoliti da Dalila završi na ulici:

- Neću dati Dalili da završi na ulici. Pustiću je u kuću. Ona će imati svoj dom, najviše bih voleo kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak.

A kako su Dejan i Dalila pre nekoliko dana u Beloj kući imali žestoko raspravu kada je Dejan je javno izneo da je Dalilinog oca rođak izbacio iz kuće i da je morao da se useli u njegov i Dalilin dom u Gornjem Šepku, Huso je to demantovao, te dodao da u njihovu kuću ide samo na pusti grejanje.

- Ko je ispaštao? Ko je morao da napusti kuću zbog tebe? Hoćeš da pominješ imena? Ja sam ti stvorio komunikaciju sa tvojom familijom! Zašto te sestra nije zvala na svadbu? - rekao je Dejan.

- Nikada me niko nije isterao iz moje kuće. Ja i dalje živim ovde i radim u prodavnici. Verujte mi da nisam bio više od dva meseca u kući kod Dalile i Dejana, poslednji put sam išao da pustim grejanje - rekao je Huso za Blic, a onda dodao da je veoma loše što njegova ćerka ulazi u bilo kakav ljubavni odnos sa Anđelom Rankovićem:

- Nikako njoj ne treba bili kakav odnos sa Anđelom, pogotovo da ne ulazi iz veze u vezu. Izdržaće ona sve, jaka je, neka gleda u budućnost to je najbitnije od svega. Napraviće grešku sa Anđelom, neka igra sama do kraja rijalitija.

Za sam kraj Dalilin otac je odgovorio i na optužbebivšeg zeza optužbe da je njegova bivša žena Emina Mujić "narkomanka i kockarka”".

- Možda je i moguće da je Emina to radila, ali svakako nije u redu da tako nešto priča za nju. To je njegova bivša tašta - rekao je Huso.

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. maj 2022 | 23:50

    Kamenovace je u Šepku ako udje u selo, kakvi da se vrati.

  • Vesna

    12. maj 2022 | 05:46

    Cica promenio plocu...svi su oni isti.....jedno govore,drugo rade....

  • Gg

    12. maj 2022 | 08:26

    Takve nemaju ni stida ni srama ima da seta uzdignute glave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA