Marija Šerifović je pre 15 godina pobedila na Evrosongu, a sada je jakim rečima podržala Konstraktu

- Večeras, u drugom polufinalu, pod rednim brojem 3, se takmiči Srbija, večeras peva Konstrakta - počela je u svom izlaganju Marija Šerifović

  • 2

Pre tačno 15 godina, na pesmi Evrovizije u Helsinkiju je pobedila tadašnja predstavnica Srbije Marija Šerifović sa kompozicijom "Molitiva". Kao što je poznato, danas u drugom polufinalu Evrosonga nastupa Ana Đurić Konstrakta, i to treća sa pesmom "In Corpore Sano".

Tim povodom, Marija Šerifović se oglasila na društvenim mrežama i jakim rečima podržala ovogodišnju srpsku predstavnicu na Evroviziji.

- Večeras, u drugom polufinalu, pod rednim brojem 3, se takmiči Srbija, večeras peva Konstrakta. Molim vas i apelujem da glasate u što većem broju da bi večeras bili što bolje plasirani da bi se pehar u subotu vratio kući. Ajmo Konstrakta - rekla je Marija Šerifović u video poruci, a na Tviteru je napisala sledeće.

- Svim srcem uz Konstraktu i nasu delegaciju! GOOOO SERBIA - napisala je Marija Šerifović na društvenoj mreži.

Inače, u drugom polufinalu za Srbiju može da se glasa iz Finske, Izraela, Azerbejdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Kipra, Irske, Severne Makedonije, Estonije, Rumunije, Poljske, Crne Gore, Belgije, Švedske, Češke Republike, Nemačke, Španije i Ujedninjenog kraljevstva (Engleske, Velsa, Škotske, Severne Irske).

Snimak gde Marija Šerifović podržava Konstraktu pogledajte na početku teksta.

Video: Evo kako zvuči Konstrakta na generalnoj probi pred nastup na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    12. maj 2022 | 20:24

    A sta je tad bilo?Bese neko Kosovo nesto, a ?

  • Sony

    12. maj 2022 | 18:41

    Zelim Konstrakti sve najbolje, ali mislim da je nastup u prvoj verziji u BG-u bio upecatljivo bolji tj. savrsen. Promeniti scenografiju, koreografiju i celokupni vizuelni nastup do te mere, da je prakticno neprepoznatljiv nije bila dobra odluka. Velika steta da nisu ostali dosledni tom nadahnucu koji su u originalnoj verziji imali. Pesma je jos uvek super, ali vizualni efekti su sada blagi uzas. U poredjenju sa prvom verzijom sve ovo sada NE deluje lepo. Naravno da zelim puno uspeha, mozda ce da prodju bolje nego sto ja slutim - sto im zaista zelim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA