≫ 

Umetnica mora biti prva! Ovo je trenutno stanje pregleda na Jutjubu, Konstrakta je u samom vrhu

Ako je sudeći po broju pregleda na Jutjubu, Konstrakta ima velike šanse za pobedu

  • 43
Evrovizija, youtube pregledi, Konstrakta Ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić/Tanjug/AP

Sinoć, nakon što je održano drugo polufinalno veče najpopularnijeg takmičenja u Evropi, saznali smo koje zemlje su se plasirale u finale Evrovizije, kao i ko će se u subotu, 14. maja, boriti da osvoji tron.

Osim kladionice, koja je navodno najrelevantniji pokazatelj pravog stanja i mogućeg pobednika ovogodišnjeg muzičkog spektakla u Torinu, društvene mreže i platforma Jutjub na kojoj su objavljeni nastupi svih takmičara iz obe polufinalne večeri - takođe su pokazatlj možda i stvarnog stanja.

Naime, sudeći po broju pregleda na Jutjubu, sledećih 10 zemalja koje nastupaju u finalnoj večeri imaju najveće šanse za pobedu.

Listu zemalja koje, danas, 13. maja, samo dan pred veliko finale dominiraju Jutjubom pogledajte u nastavku teksta. U obzir se mora uzeti i detalj, da su nastupi zemalja koje su se predstavile u prvoj polufinalnoj večeri objavljenje 48 sati ranije, od zemalja koje su nastupile sinoć - te možda ni broj pregleda nije potpuno relevantan jer se situacija i njihove pozicije menjaju iz sata u sat.

1. Ukrajina - 3,4 miliona pregleda.

Ukrajina koja je mesecima već prva na listi kladionica, važi i za glavnog favorita ovogodišnje Evrovizije, ali samo zbog političke situacije.

2. Moldavija - 1,6 miliona pregleda.

3. Srbija - 1,5 miliona pregleda.

Inače, naša predstavnica je privukla ogromnu pažnju čitave Evrope, zbog čega joj mnogi predviđaju visok plasman.

Tako je Konstrakta za samo par sati uspela da skupi milion pregleda na YouTube platformi i da izbije na prvo mesto Trending liste.

4. Grčka - 1,1 miliona.

5. Norveška - 1 milion.

6. Holandija - 943 hiljade pregleda.

7. Italija - 888 hiljada pregleda.

8. Španija - 882 hiljade pregleda.

9. Portugalija - 798 hiljada pregleda.

10. Litvanija - 638 hiljada pregleda.

Podsetimo, nakon druge polufinalne večeri na Pesmi Evrovizije u Torinu odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavnica nastupiće pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu "In corpore sano" izvesti pretposlednja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    13. maj 2022 | 16:08

    Bilo bi to lepo kada bi ispalo tako i ja bi se radovao nasem uspehu ali zar niste videli sinoc ko je u drugoj grupi od 10 prosao u finale, sve same drzave koje silnonpodrzavaju ukrainu ili se sa njomngranice. Nisu prosli npr Kipar i Malta koje su imale prelepe numere mislim. Ovo je izgubilo smisao, od jednog velicanstvenog dogadjaja postali su parada politike i gej parade bez ikakvih pravih kriterijuma. Pa sinoc od 10 koji su prosli bar 3 do 4 su gej. Nemam ja nista protiv lbgt, svako ima svoje opredeljenje ali oni se toliko otvoreno podrzavaju i guraju da to prosto bode

  • Spartan

    13. maj 2022 | 16:27

    ..taman neka pobedi Ukrajina..pa da sledeca Evrovizija bude u Rusiji..

  • Haha

    13. maj 2022 | 16:06

    Vidi se sekta cista.Zna se da Ukrajina "pobedjuje".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA