Smetalo joj što je povezuju sa njima, a izlaze zajedno: Kaja u provodu sa osuđenim makroom i Erinim unukom

Bane je na svom Instagramu objavio nekoliko snimaka iz izlaska, a na kojima se mogu videti Anđelić i Banjac kako se vesele i slave što su pušteni iz pritvora

  • 2

Makro Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji su uhapšeni zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, priznali su krivicu i osuđeni na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara.

Osuđeni makro je kum pevačice Katarine Kaje Ostojić, dok je Nikola Anđelić njen trener. Inače, unuk Ere Ojdanića.

Oni su sada bili u provodu svi zajedno, a društvo im je pravio i nekadašnji maneken i rijaliti učesnik Bane Janković, kao i Kajin dečko Mateo Pavlović.

Bane je na svom Instagramu objavio nekoliko snimaka iz izlaska, a na kojima se mogu videti Anđelić i Banjac kako se vesele i slave što su pušteni iz pritvora, piše Kurir.

Kako su se zajedno provodili, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku:

Inače, kada je odjeknula vest da su Erin unuk i Banjac uhapšeni, Kaja se tada oglasila i prokomentarisala što je njeno stavljalo uz imena uhapšenih.

- Nimalo mi nije prijatno da čitam ovakve vesti danima i da se stavlja moja slika pored takvih tekstova. Moram da kažem da je moj kum čovek sa najviše prijatelja. U životu nisam videla takvu osobu koja ima toliko prijatelja i da je toliko dobra činio i gde treba i gde ne treba - počela je Kaja.

Kajin bivši suprug Nikola Dragojlović je ovu priču prokomentarisao vrlo loše, pa se Kaja o ovome oglasila na Instagramu, a sada je dodatno prokomentarisala reči svog bivšeg partnera:

- Ne bih da vređam nikoga, ali zna se kako se nazivaju ljudi koji, što se kaže, "mrtvog psa niko ne šutira"; a i moje ime se sad provlači kako ne treba. Takve ljude ne bih komentarisala i davala im medijski prostor više. Ja sam to rekla i uvila u mašnicu, objavila na storiju svom. Taj neslavni deo svog života, kada nisam slušala svoje roditelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    22. maj 2022 | 11:19

    Kaju niko ništa nepita u vezi tog slučaja, niko sem novinara. Uzimali hiljade eura , a platiše koliko potroše na dva izlaska i provod..e Srbijo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA