≫ 

Gobeljić sa ćerkom u naručju slavio titulu Crvene Zvezde: Kaća podelila emotivan momenat

Gobeljić je sa naslednicom u naručju primio medalju, koju je, potom, ćerki okačio oko vrata

  • 6
Katarina Grujić, Marko Gobeljić Printskrin: Instagarm/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić, sa ćerkom Katjom, pridružila se suprugu Marku Gobeljiću, koji je na stadionu Crvne Zvezde slavio titulu prvaka Srbije u fudbalu.

Nakon što su crveno-beli savladali Voždovac sa 3:1, što je Kaća sa naslednicom gledala iz lože, na stadionu usledilo je slavlje i svečana ceremonija dodeljivanja pehara i medalja fudbalerima Crvene Zvezde.

Tokom slavlja, Gobelja je na stadion izveo Kaću i Katju, a sa naslednicom u rukama primio je medalju, koju je, potom, ćerki okačio oko vrata.

Marko je bio vidno srećan što zbog osvojene titule, tako i zbog podrške porodice i emotivnog momenta na stadionu, koji je Katarina zabeležila.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa ceremonije, kada je Goblejić u naručju držao naslednicu, a uz objavu dodao je emotikon srca i sveta.

Katja je ovom prilikom na sebi imala crvenu haljinicu, teksas jaknicu, kao i traku za kosu, ali i poseban detalj - a to su crveno-bele čarapice, sa grbom Crvene Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA