≫ 

Mirjana Antonović slavi: "Stigla je sudska odluka, Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin"

- Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla - dodala je ona

  • 43
Mirjana Mira Antonovic, Sin Devin, Miroslav Ilic Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, saopštila je da njen sudski spor koji je godinama imala sa "slavujem iz Mrčajevaca" konačno okončan, te da je sudija presudio u korist njenog sina Devina.

Naime, posle duge i mukotrpne sudske borbe, Mirjana je na društvenim mrežama saopštila da je konačna sudska odluka da je Mirosla, Devinov biološki otac.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni - počela je objavu Mirjana.

- Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podrsku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije - napisala je ona na Fejsbuku i dodala:

- Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog drustva.Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala.

Podsetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama je pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina. Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja sa pevačem Mirjana je postala poznata našoj javnosti.

Video: Mirjani lupa srce, ne zna se kada će biti doneta konačna odluka: Završeno suđenje posle 14 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    26. maj 2022 | 17:51

    E moj Miroslave.Napravi cirkus bez razloga.Samo si se uprskao kad si toga momka znao napraviti trebao si biti musko i to prijvatiti ovako super pevac a nula od coveka.

  • Marko bg

    26. maj 2022 | 18:10

    Mangupirao se, varao zenu , napravio dete i pravi se lud!E pa pevacka legendo razacorao si svakog normalnog muskarca, sram te bilo!Nemas dovoljno jel, pa ti je problem da svog sina izdzavas, priznas i izvedes na pravi put.Jado jadna!!!

  • V8

    26. maj 2022 | 17:59

    Pa žena zna valjda s kim je spavala, i on je to znao, samo jurnjava bezveze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA