≫ 

Zorica Marković: "Miroslav nema razloga da ne prihvati sina, ima koliko hoćeš vanbračne dece na estradi"

- On se možda bunio zbog načina na koji je ta žena sve to predstavila. Bio je bespotreban atak na čoveka u štampi - kaže pevačica

  • 6
Zorica Marković Foto: Nikola Tomić

Nakon što je danas, 26. maja, ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović putem društvenih mreža saopštila da je sud konačno presudio u korist njenog sina Devina, oglasila se i pevačica Zorica Marković.

Ilić za Telegraf.rs nije želeo da komentariše odluku suda, a za medije se oglasila i njegova koleginica Zorica Marković.

- Nisam nikad sa Miroslavom pričala o tome, meni nikad nije negirao da je Devinov otac, sad da li je novinarima negirao, ne znam. Zna se da je on njegov otac, pisalo se svašta, ali ne mora da znači da je istina. Koliko znam nije želeo da radi DNK, verovatno jer je znao da je njegovo. Nisam čula da je ikada rekao da nije njegovo dete, drago mi je, dece nikad dosta, nek su živi i zdravi. Miroslav i ja smo u jako dobrim odnosima, nismo se dugo videli zbog pandemije, nema turneja kao pre... Ja ne radim istim tempom kao ranije, ne želim, ali bili smo i ostali u dobrim odnosima - rekla je Zorica i dodala:

- Nema razloga da ne prihvati sina. On se možda bunio zbog načina na koji je ta žena sve to predstavila. Bio je bespotreban atak na čoveka u štampi, možda je inat proradio u njemu pa je ćutao. Ima koliko hoćeš vanbračne dece na estradi, samo se ne zna. Pevači uvek daju go u gostima. Čula sam svašta, po turnejama se svašta radi, svi to znaju, nema potrebe da se pravimo ludi, ali o tome se ćuti. Nek su živi i zdravi - zaključila je pevačica za Pink.rs.

Podsetimo, Mirjana je na Fejsbuku objavila da slavi i obavestila javnost o odluci suda.

Naime, posle duge i mukotrpne sudske borbe, Mirjana je na društvenim mrežama saopštila da je konačna sudska odluka da je Mirosla, Devinov biološki otac.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni - počela je objavu Mirjana.

- Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podrsku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije - napisala je ona na Fejsbuku i dodala:

- Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog drustva.Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA