Posebni detalji Anastasijinog rođendana: Ovo je kod Gudeljevog poklona svima nateralo suze na oči

Iako se velike rođendanske proslave obično obeležavaju za punoletstvo ili za jubilarne godine, to nije slučaj u porodici Ražnatović

  • 2
Anastasija Ražnatović Nemanja Gudelj Foto: Nikola Tomić

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović napravila je gala žurku povodom 24. rođendana, a o detaljima proslave i dalje se govori.

Iako se velike rođendanske proslave obično obeležavaju za punoletstvo ili za jubilarne godine, to nije slučaj u porodici Ražnatović.

Oko 150 zvanica pretežno iz javnog života Srbije prisustvovalo je gala veselju, a glavni gost bio je fudbaler Nemanja Gudelj, Tasin dečko, koji je jedinstvenim poklonom uspeo da dirne sve.

On joj je poklonio umetničku sliku u tehnici ulje na platnu, a na kojoj je naslikana Anastasija u zagrljaju svog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Slika je rađena u realnom vremenu, pa je pored Tase i njenog trenutnog izgleda naslikan Arkan sa sedom kosom i ponekom borom viška, onako kako bi danas, 22 godine od smrti, najverovatnije izgledao. Umetnica Dajana Đačić očito je dobro uradila svoj posao jer je njeno umetničko delo dirnulo ne samo Anastasiju, već i njenu majku, a Arkanovu udovicu.

- Nemanjin poklon me je rasplakao i dirnuo u isto vreme. Jako sam to emotivno doživela, ali ne bih da ja pričam o tome - rekla je Ceca, te otkrila šta je ona svojoj naslednici poželela i poklonila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by style&art 🎨🖌 (@dajanastyle)

- Svakoj majci je jedino važno da joj deca budu živa, zdrava i srećna. To sam i ja poželela Anastasiji. Što se tiče poklona, od mene je dobila ovu žurku. Malo li je? - rekla je ona uz smeh, a da nije malo složili smo se kada smo saznali da je za istu iskeširala tričavih 10.000 evra, piše Alo.

Osim Cece, za dobru zabavu su se pobrinuli svi koji su se latili mikrofona, a među njima Saša Matić, Milica Todorović, Aleksandra Prijović, kao i mnogi drugi. Žurka je trajala do 4 sata posle ponoći.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌧

    27. maj 2022 | 12:59

    Svi plačemo! Ne znam kako ćemo preživeti ovo…

  • Aaa

    27. maj 2022 | 16:54

    Zalosno je samo tolike pare a do sutra se ni sama slavljenica nece secati a za taj novac su mogle mnogo gladnih usta nahraniti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA