"Devinu sam poslednjem javila, pun je gorčine": Mirjana nakon odluke suda da je Miroslav otac njenog sina

- Devin Antonović Ilić će sad konačno moći da dođe u Srbiju na odmor bez stresa - rekla je Mirjana

  • 3
Devin Antonović Mirjana Antonović Miroslav Ilić Foto-montaža: ATA Images, A. Nalbantjan

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, istakla je da je srećna zbog sudske odluke da je Miroslav otac njenog sina Devina, a otkrila je i kako je njen naslednik reagovao na presudu.

- Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, saduševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutal isve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima - počela je priču Mirjana i ujedno se zahvaljuje Lepoj Breni na pomoći i podršci.

- Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter - ističe Mirjana.

Ona je o tkrila kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac.

- Devin je još uvek bio na poslu kada sam mu javila vest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je: "Da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći." To nije bila njegova želja - smatra ona.

- Miroslav presudu ni ne mora da pročita. On i ja znamo istinu. Mislim da je sa njegove strane bilo samo odugovlačenje neminovnog. Ja znam da on obožava Devina samo ne znam ko je bio toliko vredan tog njegovog velikog samoodricanja i ogromne žrtve. Nije mu ni malo lako. Slušao je pogrešne ljude i loše savete advokata koji su gledali svoje interese i koji su u ovom slučaju jedini pobednici - ističe Mirjana za Blic.

- Devin Antonović Ilić će sad konačno moći da dođe u Srbiju na odmor bez stresa. Ja ću se vratiti na jesen. Ima još dosta toga da se obavi. Zahvaljujemo se mnogima koji su bili uz nas i davali nam podršku i snagu da istrajemo do kraja. Treba pod hitno zahtevati izmenu ovog zastarelog zakona koji je već odavno izmenjen u čitavom modernom svetu - zaključuje Mirjana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    27. maj 2022 | 14:35

    Kakav je to čovek, Miroslav, kad je dozvolio da se žena sa sinom toliko maltretira i izlaže troškovima da bi dokazala ono što je on znao, ne može da se sakrije DNK. Obrukao se i zašto ne bi upoznao svoju decu sa uspešnim bratom. Čega se plaši? Žene, dece. Žena bi trebalo da se pomiri,sa,činjenicom a ne da ga sad osudjuje za nešto što je činjenica i bilo davno.

  • Da

    27. maj 2022 | 22:44

    Bi bio ilic Miroslav treba da ga prizna svojevoljno prema tome ni DNK mu nece dati familijarno prezime Ilica a ti zeno toliko sramote i obraza nemas da svet nije video. Svako iole normalan ne moze biti na strani svalerke koja je detetom htela da nahvata poznatu licnost. Stidi se zeno

  • MK

    27. maj 2022 | 17:49

    TATA SE BOJI RATA, ha ha ha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA