Baka Prase predstavio "osobu" koja mu je ulepšala život: "Bebo, hvala ti što si uz mene..."

- Večeras ćete je upoznati i nadam se da ćete je prihvatiti, jer bez nje, ne bih mogao da se vratim na scenu - napisao je dana jutjuber

  • 2
Baka Prase Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, po svemu sudeći željan je medijske pažnje nakon povratka na javnu scenu, te je sada predstavio "osobu", kako ju je nazvao u objavi koju je danas ranije objavio, koja mu je ulepšala prethodni period.

Prase je na društvenoj mreži Instagram najavio povratak na Jutjub scenu, ali i predstavljanje osobe koja mu je kako on sam kaže ulepšala poslednja dva meseca i bez koje ne bi imao snage da se vrati na scenu, ali izgleda da je opet samo želeo da privuče pažnju javnosti.

Baka je sada objavio fotografiju sa lutkom koja sedi u njegovom krilu i napisao:

- Bebo, hvala ti što si uz mene u ovim teškim trenucima - napisao je on.

Podsetimo, on je danas na svom Instagram profilu napisao da će uskoro svima predstaviti osobu koja mu je, kako kaže, ulepšala poslednja dva meseca i bez koje ne bi imao snage da se vrati na scenu, a mnogi su mišljenja da se radi o novoj devojci.

- Juče sam video da su me pratili mediji dok sam provodio vreme sa osobom koja mi je ulepšala život protekla dva meseca... Probao sam tu informaciju da sakrijem od javnosti, ali to izgleda nije moguće... Večeras ćete je upoznati i nadam se da ćete je prihvatiti, jer bez nje, ne bih mogao da se vratim na scenu - napisao je Baka Prase.

Baka Prase Printskrin: Instagram/baka_prase

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ok

    29. maj 2022 | 23:38

    Neverovatno kako jedan dvadesetpetogodišnjak moli za pažnju kao dete od 10 godina…

  • Zeljko

    30. maj 2022 | 06:54

    i mi smo uz tebe, "cekamo" te..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA