Suzana Jovanović otkrila ko je finansirao svadbu naslednika Danijela

Osvrnula se i na to kakav odnos imaju sa prijateljem i prijom

  • 4
Grand žurka Foto: ATA Images

Suzana Jovanović progovorila je o venčanju naslednika Danijela te otkrila ono o čemu je javnost poslednjih dana najviše spekulisala - ko je platio svadbu?

Ona i njen suprug Saša Popović tog dana su bili među najveselijima, a sada je otkrila neke zanimljive detalja sa ove proslave.

- Jedino oko čega smo se Sale i ja pitali jeste restoran. U dogovoru s Danijelom i Tijanom, naravno, organizovali smo i sve đakonije koje su te večeri bile zvanicama poslužene. Muziku su birali oni, po svom i ukusu svojih prijatelja, ipak su se oni venčavali, ne nas dvoje. Ni meni, ni Saletu se niko nije mešao kada smo nas dvoje pripremali svadbu - rekla je ona za Story.

Osvrnula se i na to kakav odnos imaju sa prijateljem i prijom.

- Sve troškove oko venčanja, konkretno mislim na restoran, dekoraciju, organizaciju, meni i muziku, podmirili smo Sale i ja, dok su prijatelj i prija pomogli oko kupovine burmi i venčanice. U tom smislu, lepo smo se podelili - istakla je Suzana.

Pevačica je rekla i gde je ona kupila svoju odevnu kombinaciju.

- Sale i ja smo tim povodom otputovali u Milano. Svega par butika sam obišla kada sam ugledala odelo koje ste imali priliku da vidite. U trenutku sam se za njega odlučila. Mislim da tu nema mnogo razmišljanja, ili ti nešto legne ili ne. Aleksandra je imala malo teži izbog. Birala je između dve kombinacije, na kraju je obukla obe, jednu preko dana, drugu uveče. Obe smo nosile vesele boje, čime smo unele dodatnu pozitivnu energiju i vedrinu među goste - istakla je Suzana za pomenuti medij.

Video: Suzana Jovanović progovorila o naslednici: Saša joj daje savete, nije još ozbiljno zaljubljena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA