Željko Ražnatović danas puni dve godine: Ceca podelila prelepe uspomene, tetka Tasa pevala slavljeniku

Gorelo je nebo kada je mezimac stigao na svet a povodom njegovog drugog rođendana sigurno neće biti ništa manje

  • 3

Danas je poseban dan za porodicu Ražnatović. Veljkov sin Željko danas puni dve godine.

Cecin unuk Željko dobio je ime po svom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu. Gorelo je nebo kada je mezimac stigao na svet a povodom njegovog drugog rođendana sigurno neće biti ništa manje.

Veljku je Bogdana podarila sina a Cecin miljenik nikada nije krio koliko je zapravo srećan što je tada sa ponosom mogao da uzvikne – prvo pa muško!

Povodom Željkovog rođendan, pevačica je podelila niz najlepših uspomena koje razgaljuju srce. Kadrovi najlepših porodičnih trenutaka raznežili su mnoge, a najviše onaj gde njen unuk pravi prve korake.

Ceca je na Instagramu podelila čak i snimak koji je napravila jedna njena fan stranica, a na kojoj su zabeleženi trenuci na kojima se može videti kako unuk uživa u pevačicinom naručju, kako spavaju zajedno, smeju se i kako uživa sa svim članovima porodice Ražnatović - Rodić.

Ponosna tetka Tasa, objavila je video kako peva pesmicu svom mezimcu Željku, koji se najviše veseli uz njen glas, što je i ovog puta pokazao.

Podsetimo, nakon što su više od godinu dana živeli u Titelu, Veljko i Bogdana Ražnatović sa naslednikom preselili su se u Beograd, u Cecinu vilu na Dedinju. Pevačica ne krije da joj prija njihov povratak i često objavljuje momente sa unukom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    3. jun 2022 | 16:18

    jako bitna vest, slavite ga i veselite u svom domu,,,,

  • Dika

    3. jun 2022 | 17:45

    Dete neka je zivo I zdravo, ali jako je bitno sto je Cecin unuk, dosadni su vise ti Raznatovici bez njih ne bi ova Srbija ni postojala🤣🤣🤣

  • Ana

    3. jun 2022 | 22:59

    Ne razumem tasi se slavi rodzendan a maleckom ne koji puni 2 godine a tasa vasa cekala gobelja zato I tolika frka da se gospodze pohvale sa fudbalerom dali vidite ovo ljudi koja propaganda foleranti do bola a malom samo ljubi baba ljubi tetka I to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA