≫ 

"Ako on želi, neka prepriča": Kija o odnosu sa Lukasom i problemu zbog kog je plakala javno

- Sutra imam slobodan dan, pa ću se opustiti, ali osmeh je na licu, tako da je to najvažnije - rekla je pevačica

Aca Lakuas i Kristina Kija Kockar Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar otkrila je kako se oseća nakon problema sa albumom, kao i kakav odnos ima sa kolegom Acom Lukasom.

- Već treći dan me boli glava! Sutra imam slobodan dan, pa ću se opustiti. Ali osmeh je na licu, tako da to je najvažnije - rekla je Kija.

S obzirom na to da su Kockareva i Lukas bliski prijatelji, sada je otkrila kako izgleda jedan njihov razgovor.

- Ne bih da prepričavam, to su naši privatni razgovori. Ali ako on želi, neka vam prepriča! Pitajte ga posle. Naši razgovori uvek počinju sa komplimentom - otkrila je ona i dodala da je uvek ljubazan i džentlmen:

- Uvek! Videla sam to i prema sebi i prema ljudima oko mene.

Naime, Kija je objavila svoj album prvenac, međutim, došlo je do "problema". Sada je otkrila šta se to dogodilo i čiji je propust bio u pitanju, te su pesme pre planiranog vremena dospele u javnost.

- Dogodio se neprofesionalizam ljudi koji nisu deo produkcijske kuće i izašao je ceo album bez spotova, bez ikakvih najava... Ali, na kraju dana, ljudima se svideo album i to mi je najvažnije - rekla je Kija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LZN

    3. jun 2022 | 20:01

    Stjuardesa, prevarena žena, spisateljica, a onda ničim izazvana proglasila sama sebe za pevačicu.

  • Razicarana

    4. jun 2022 | 20:01

    Luna je bila dno. Sad je dama a Kija je dno. Uspesnija je Luna. Vrlo je lako. Uporedite preglede Lune Djogani i Kije. Luna na obicnom klipu ima vise pregleda od Kijinih dugo ocekivanih pesama. Luni raste broj pratilaca na drustvenim mrežama Kiju sto po sto otprate. Slike na Luninom instagramu imaju 3 puta vise lajkova. Luni nude svakog dana reklame, Kija ima samo jednu. Luna je mnogo popularnija i ima veću podršku. Ovo pisem ja koja sam nekad podržavala jednu ostavljeni zenu a ne ljubavnicu. Na zalost Kijino ponasanje je dovelo do toga da nas izgubi kao podršku. Sad Luni skidam kapu na zreloj promeni i kulturnom ponasanju. Zbog svoje bahatosti Kija je tu gde je.

  • Maca

    4. jun 2022 | 14:29

    Kijina karijera ne ide po planu druge su je već odavno pretekle. Luna je recimo daleko uspešnija i prezentacija u medijima a Slobu da i ne pominjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA