≫ 

Ovo su luksuzni bazeni naših pevačica: Dvorišta kao u holivudskim filmovima, a u svakom raj za osveženje

Visoke temperature u junu su ove godine mnoge iznenadile, a neke naše pevačice i imaju mogućnost da se odmah u svom domu i rashlade

  • 16
Lepa Brena, Goca Božinovska, Nataša bekvalac i Jelena Karleuša Olja Karleuša bazeni Printskrin: instagram/lepabrena, miresijan, oljakarleusa, karleusastar, Youtube/kucanadan

Mnoge naše poznati ličnosti u svojim domovima znaju baš da uživaju, pa su tako potpuno opremljeni kada su letnji dani u pitanju. 

Visoke temperature u junu su ove godine mnoge iznenadile, a neke naše pevačice i imaju mogućnost da se odmah u svom domu i rashlade.

Večina njih živi u luksuznim vilama, te novac nisu štedele ni kada su u pitanju bazeni, kako bi ugođaj bio što potpuniji.

Lepa Brena

Lepa Brena decenijama živi sa suprugom Bobom Živojinovićem u vili na Bežanijskoj kosi, gde je par napravio sve po meri, a nekretnina vredi skoro dva miliona evra.

Veliki bazen i predivno zelenilo krase dvoriše, u kome se pored kuće nalazi i posebno sagrađen deo u kome organizuju proslave. Pevačica se potrudila da njen dom bude u zlatno bež tonovima, bogat skupim komadima nameštaja.

Jelena Karleuša 

Vila na Dedinju Jelene Karleuše kupljena je od Dragana Stojkovića Piksija, a pevačica je ovu nekretninu dobila na poklon od supruga Duška Tošića vrednu dva i po miliona evra. Ona je poznata po tome da bira uvek najskuplje, a njihov porodični dom sve broji duplo, pa i petoduplo.

Kuća ima dva bazena, unutrašnji i spoljašnji, čak pet kupatila, dve garaže i ušuškana je među zelenilom. U nekoliko navrata JK se pohvalila na Instagramu lepotom u kojoj uživa.

Nataša Bekvalac 

Mediji su nedavno pisali kako Nataša Bekvalac svoju kuću na salašu izdaje za 800 evra dnevno, a mnogi ni ne slute o kakvom je imanju reč.

Osim što se prostire na par hiljada kvadratnih metara, Natašina vila je opremljena i najluksuznijim nameštajem i bazenom.

Vila poseduje dva dnevna boravka, nekoliko spavaćih soba i kupatila. Jednu od soba Nataša je namenila onima koji su romantični, a u njoj dominiraju cvetni dezeni.

Goca Božinovska

Pevačica  Goca Božinovska nasledila je vilu od pokojnog supruga Zorana Šijana, u kojoj živi sa ćerkom Zoranom i sinom Mirkom Šijanom, a odnedavno ovaj dom je bogatiji za još dva člana, snajku Bojanu Rodić kao i unuka Zorana Šijana.

Gocina porodična kuća u Surčinu je ograđena visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, a u dvorište gde je smešten lepo bazen, pa Goca sa porodicom vrele i tople dane provodi kraj njega.

Olja Karleuša

Pevačica Olja Karleuša našla je svoju oazu Mira na Avali, a kako je nedavno i rekla tu najviše voli da provodi vreme sa svojim sinom.

Za svoju oazu mira Olja je odabrala elegantni crni nameštaj, u dvorišu se nalazi bazen sa kojeg pevačica često objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    4. jun 2022 | 14:46

    Da mi je znati koliko placaju porez na luksuz i dali placaju na vreme .

  • KKK

    4. jun 2022 | 16:08

    A, jednog lepog dana , kad im sunce vise ne sija , trazice NACIONALNU PENZIJU.!!!

  • Vesna

    4. jun 2022 | 14:55

    Znaci i Kija Kockar pevacica 🤣🤣🤣, jaoj majko sveta koji je vise ovo cirkus !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA