Aca Lukas o Milici Pavlović: Sa njom se nikada nisam družio, ona nije tema!

Milica je ranije izjavila da ona i Lukas nisu prijatelji i da je ona njihov duet uklonila sa Jutjuba

  • 3
Aca Lukas Milica Pavlović Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Muzička zvezda Aca Lukas progovorio je o mladoj muzičkoj zvezdi Milici Pavlović, koja je izjavila da njih dvoje nisu prijatelji.

Lukas je rekao da ne zna da Milica neće da se druži sa njim, navodeći da se on sa njom nikada nije družio.

- Ne znam, moraćeš nju da pitaš. Ne znam da neće da se druži sa mnom, jer ja se sa njom nikada nisam družio. Ako je to bila tema na njenoj promociji, ja ne znam... Na mojoj promociji svakako neće biti tema Milica Pavlović - rekao je Aca.

Pevač je priznao da kada bi vratio vreme, nikada ne bi koristio drogu.

- Ne bih se drogirao ponovo, isreno da ti kažem ne bih koristio nikad ništa od narkotika. Ovo sada ne kažem zato što je to tako lepo da se kaže, ali svarno to ne bih radio. To je jedna stvar koja je dosta uticala na moj život - rekao je pevač.

Aca priprema seriju i film "Kafana na Balkanu", kojom će prikazati svoj privtni život i karijeru, a otkrio je da li će biti scena sa narkoticima.

- Zahtevao sam da se taj deo izbaci. Na svu sreću ništa nikada loše nisam uradio pod dejstvom narkotika - rekal je Lukas za Kurir.

- Pazite, biće najverodostojnije prikazanano. Nama je to cilj, da prikažemo '90. godine baš onakve kave su one bile. U poslednje vreme pojavljuje se dosta filmova i serija sa tom temom, ali vidim da je sve dosta ulepšano, a hneki delovi su dosta nakarikani. Mi ćemo pokušati da vam ga predstavimo baš onako kako je zaista izgledalo - zaključio je pevač.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pjkgxojph

    5. jun 2022 | 08:44

    Vrlo neprofesionalno s njegove strane i nisko u neku ruku. Ali otom potom. Lik odkačio svakog znanong i neznanog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA