≫ 

Ana Korać dobila poklon od 20.000 €: "Ona voli uspešne muškarce i to nikada nije krila"

Ana voli uspešne muškarce i to nikada nije krila, sada je pronašla upravo onog koji je po njenoj meri - izjavio je izvor

  • 18
Ana Korać Foto: Instagram/ana_korac

Starleta Ana Korać proslavila je 28. rođendan u društvu velikog broja javnih ličnosti, a među njima se našao i misteriozni muškarac sa kojim je u vezi.

Ona je  proslavu obavila u jednom elitinom hotelu u Bogradu,  ispred kog je bilo mnogo paparaca, pa je njen dragi ušao na drugi ulaz kako ne bi bio uslikan.

Na zabavi je bilo sve liksuzno, od dekoracije do crvenog tepiha kojim je slavljenica prošetala.

Kako se navodi, on nije želeo da propusti žurku ali nije želeo da bude uhvaćen od strane kamera, pa je pronašao način da se "ušunja" unutra.

Bilo je mnoštvo luksuznih poklona ali poklon Aninig izabranika, je sve ostavio bez reči. Naime, on je starleti poklonio sat od 20.000 evra.

- Ana voli uspešne muškarce i to nikada nije krila. Sada je pronašla upravo onog koji je po njenoj meri. U pitanju je biznismen koji ne želi javno da se eksponira, a koji je odlepio za njom. Za rođendan ju je obradovao satom koji je ona dugo želela, a u pitanju je roleks vrednosti 20.000 evra - kaže izvor za Alo.

Video: Samo što ne eksplodira: Ana Korać se pojavila na snimanju u dekolteu koji puca, puca, puca...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saveta

    5. jun 2022 | 20:24

    Draga deco! Ako hoćete i vi da dobijate skupe 'poklone' i šetate crvenim tepihom, za*ebite školu nego nađite nekoga ko će da vam 'pokloni' lovu za estetskog hirurga, nabudžite sise i usta i 'pokloni' će stizati sve dok ne potisnu mlađe.

  • Рус

    5. jun 2022 | 20:49

    Otkriće se indetitet kada badne u nekoj policiskoj akciji..hahahaha

  • Sju

    5. jun 2022 | 20:54

    Ko je Ana????Cime se u zivotu bavi???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA