≫ 

"Priželjkujem proširenje porodice": Nadežda se preselila kod Tome i promenila život iz korena

- Mir, moj kutak i moje dvorište ni za šta ne bih zamenila - rekla je pevačica

  • 1
Ami G Ami Dži šou snimanje Šimanovci Foto: ATA Images

Pevačica i bivša rijaliti zvezda Nadežda Biljić govori da se sjajno snašla u ulozi majke, ali i da želi proširenje porodice sa partnerom Tomom Panićem.

- Svakoj ženi prija majčinstvo, to su slatke muke. Sa druge strane posla sve više i više. Kad se dobro organizuješ onda možeš da uskladiš poslovne i porodične obaveze. Nisam odvojena od deteta, i muž mi sve vreme pomaže oko svega. Radim puno, ali niko tu ne oseti da neko nekome falim - rekla je pevačica.

- Što se tiče proširenja porodice, polako, ima vremena još. Prvo da Longo poraste, pa ćemo onda videti za drugo dete šta i kako. Volela bih da proširim porodicu i pričamo Toma i ja o tome - ispričala je Nadežda koja se preselila u Svilajnac kod Tome.

- Živimo u Svilajncu kod mog supruga, a svekrva i svekar su uvek tu za mene. Tomina porodica je velika i svi se podržavamo i pomažemo jedni drugima. Mir, moj kutak i moje dvorište ni za šta ne bih zamenila. Kada dođete sa svirke, samo je potrebno da imaš gde da spustiš glavu i odmoriš - rekla je ona.

Biljićeva se osvrnula i na odnos sa partnerom.

- Nije mana to što Toma i ja radimo zajedno. Kada si dobro organizovan i kada sa nekim imaš harmoniju i sklad, nije teško uspeti. Nikada ne bih komentarisala svoju prošlost. Tolerancija je ključ i uspeh dugogodišnjeg braka. Više smo se prilagodili samima sebi, nego jednom drugom. Nema potrebe da se menjamo, samo da prave prioritete stavimo na pravo mesto - rekla je ona za Blic.

Video: Izljubila sam Longa za tebe: Nadežda iznenadila objavom koja je vezana za Tomu, pa se oglasila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja nis

    8. jun 2022 | 21:06

    Tako mi je drago za njih svoje, pardon troje ❤️uzivajte I save najbolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA