≫ 

Ovo su jahte naših poznatih pevača, vrede milione: Jednoj pevačici je baka poklonila luksuzno plovilo

Mnogima služi kao oaze sreće i mira, dok je za pojedine stvar imidža i prestiža

  • 7
Sandra Aleksandra Meljničenko, Lepa Brena, Sandra Afrika, Milan Topalović Topalko, Saša Popović Foto: Profimedia/Bertrand-Hillion Marie-Paola/Abaca Press, Exclusivepix, Nikola Tomić, Marko Jovanović, Instagram/sandraafrika

Srpske javne ličnosti vlasnici su jahti i barki vrednih od 10.000 do čak 30 miliona evra, a kako je vreme letnjeg odmora, koji naše zvezde uglavnom provode na primorju, gde uživaju u čarima svojih plovila koje vrede pravo bogatstvo.

Pevačka zvezda Lepa Brena i njne suprug Slobodan Boba Živojinović imaju jahtu, čija vrednost se procenjuje na čak 6.000.000 evra.

Brena i bivši teniser na istoj uglavnom provode čiavo leto, gde uživaju s prijateljima krstareći Jadranom.

Prostorije unutar iste su ogromne, počevši od spavaćih do dnevne sobe, sve je tip-top sređeno.

Detalje unutrašnjosti Brenine luksuzne jahte pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Saša Popović donedavno je bio vlasnik velelpne jahte koju je nazvao po svojoj supruzi Suzani. Istu je pazario pre nekoliko godina i za nju iskeširao čak milion evra.

Njegova jahta je bila usidrena u Opatiji, gde on inače ima kuću. Nameštaj za istu je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelepu ložu. Takođe, poseduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba.

Vlado Georgiev kupio je kruzer „rinker 300KS“, koji je platio oko 100.000 evra.

Jahta je opremljena dnevnim boravkom, spavaćom sobom za šestoro, kuhinjom i kupatilom, a dugačka je oko 6,5 m.

Među poslednjima na listi miljenika "vodenih igračaka" se priključio Milan Topalović Topalko, čija je skupocena barka usidrena na obali Dunava u Višnjičkoj banji.

On je voju sreću i spokoj pronašao na brodu, gde živi od početka pandemije. Iako je barku kupio pre tri i po godine, pevač je tokom proteklih godinu dana, koliko ne radi, od svog hobija napravio novu, putujuću, kuću.

Kako je i sam svojevremeno otkrio za medije, istu je pazario za 50.000 evra.

Pevačica Sandra Afrika na iznenađenje mnogih takođe poseduje jahtu i to je kako je rekla poklon od bake. Naime, plovilo je usidreno u Crnoj Gori i dugačko je oko 10 metara.

Sandra Meljničenko pre nekoliko godina na poklon je od svog supruga dobila, možda je i skromno reći luksuznu jahtu, vrednu čak 450.000.000 evra.

Luksuzna jahta, dugačka 119 metara, ima čitav asortiman unikatnih pogodnosti, uključujući njen inovativni inžinjering i dizajn, kao i tri bazena koji imaju svoje strujanje vode. Ona ima i dva unikatna tendera od 11 metara, odnosno Open i Limo modele, koji su takođe delo dizajnerskog genija Filipa Starka.

Kada su izvođeni radovi na dekoraciji enterijera ove jahte, Sandra je učestvovala u svakom koraku dizajna, birajući materijale i sve neophodne detalje. Ona je tačno znala kakav prostor želi na svojoj jahti, što možemo videti po genijalno dizajniranom i ultra prostranom garderoberu koji je osmislila. Njen grandiozni i glamurozni garderober nalazi se u sklopu master apartmana jahte i otključava se otiskom prsta.

Video: Lepa Brena pokazala porodičnu jahtu od 900.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    8. jun 2022 | 21:40

    Pa kome je prestiz a kome potreba😅😅mozda Topalku, jer on zivi u njoj. Ne trosi mnogo laka za odrzavanje top.

  • Hahahah

    8. jun 2022 | 22:34

    Topalko sigurno platio ono staro dvadeset godina i vise mozda za toliku svotu novca

  • паун 55

    9. jun 2022 | 08:03

    А СУТРА ДОБИЈАЈУ НАЦИОНАЛНУ ПЕНЗИЈУ : НИ ЛУК СЕЈАЛИ - НИ ЛУК МИРИСАЛИ ???? ЈАОЈ СРБИЈО МЕЂ' ШЉИВАМА......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA