≫ 

Povod za slavlje u domu Nikole Đurička: Nakon njegovog velikog uspeha i ćerka Nađa obradovala porodicu

Đuričku se čestitale mnogobrojne kolege, a među njima Sloboda Mićalović, Tijana Dapčević, Jelisaveta Orašanin, Anja Mandić i drugi

  • 3
Nikola Đuričko Foto: ATA Images

Glumac Nikola Đuričko pre izvesnog vremena preselio se u Ameriku, gde niže uspehe za uspehom, ali kako poslovne, tako i one na privatnom planu.

Đuričko je nedavno ostvario veliki uspeh u popularnoj seriji "Stranger Things", a nakon odigrane uloge mnoge holivudske zvezde su ga hvalile.

Nikola pored svog uspeha, ima još jedan razlog za slavlje. Naime, njegova ćerka Nađa je završila srednju školu u Americi, pa su ponosni roditelji proslavili ovaj uspeh.

- Da li ste spremni da preuzmete svet - napisao je glumac ispod porodične fotografije.

Đuričku se čestitale mnogobrojne kolege, a među njima Sloboda Mićalović, Tijana Dapčević, Jelisaveta Orašanin, Anja Mandić i drugi.

Podsetimo, glumac Nikola Đuričko već dve decenije uživa u ljubavi sa svojom suprugom Ljiljanom Nešić, koju javnost ne viđa često, zbog toga što ona ne voli da se eksponira. Oni su iz svoje ljubavi dobili su sina i čerku, Đorđa i Nađu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko)

Video: Đuričko: Šta to znači biti živ čovek?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA