≫ 

Zorja Pajić otkrila zašto je odbila Milijevu numeru za Pesmu za Evroviziju: To je bilo nešto što nisam želela

Otkrila je i da li planira da snimi duet sa Konstraktom

  • 1

Mlada pevačica Zorja Pajić privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon kojeg je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom, a ona na krajnje profisionalan način, korak po korak, krči svoj put ka "zvezdama".

U susret festivalu "Skale", na kojem će i sama Zorja nastupiti, mlada pevačica bila je gošća našeg portala i otkrila da poslednjih meseci "radi punom parom", ali da je pored pevanja pokrenula i novi biznis.

- Kao i uvek volim da isplaniram sve do detalja i volim da znam šta će se desiti. Jako sam uzbuđena zbog Skala. Isplanirano je da pesma bude sipraćena nastupom najbolje što je moguće. Drugu pesmu smo radili suprug i ja i uskoro snimam spot za nju. Te dve pesme su potpuno različiti i to je potvrdio svako ko ih je čuo. Mislim da je to super, jer kao komentar do sada od ljudi koji se bave ovim poslom je to da imam veliku moć transformacije i želela bih da to iskoristim kao najveću predost i prepoznatljivost - kaže Zorja i dodaje:

- Volela bih da letim na sceni, ali ne znam samo da li organizacija nudi. Svakako neću stati dok to ne uradim.

Prošlo je nekoliko meseci od njenog učešća na "Pesmi za Evroviziju", a sada, kada su joj se slegli utisci, Zorja je pred našim kamera otkrila kakve utiske nosi s pomenutog takmičenja, ali i mišljenje o Konstrakti.

- Utisci su se slegli, što se mene tiče jako sam zadovoljna nastupom. Smatram da smo započeli lepo posao koji želimo da radimo, da to bude ceo paket i vizuelno i muzički ispunjeno. Ponosna sam i zadovoljna svojim plasmanom. Što se Konstrakte tiče, bila sam oduševljena njenom pojavom, njenom pesmom i imala sam potajnu želju da ona pobedi, muž će me sada ubiti (smeh). Mislim da je pokidala, pogotovu u finalu. Osećala sam se kao ponosna Sprkinja, odnosno Balkanka jer je ona nas predstavljala, odnosno čitav Balkan - kaže pevačica.

Na pitanje da li postoji mogućnost da možda snimi neki duet sa Konstraktom, Zorja kaže:

- Iskreno nisam razmišljala o tome jer je nekako drugačije, mislim da bi to bilo super i drugačije. Bila bih srećna kada bi se desila neka pesma u kojoj bi nas dve zasijale. Čule smo se nakon njenog nastupa, drago mi je da joj se to desilo. Ona nije bila spremna da ode u Torino, nije očekivala takav ishod.

Otkrila nam je i da li je u kontaktu sa Milijem, ali i da joj je poznati producent napravio psmu za ovogodišnju Evroviziju, ali da ga je ona odbila i s mužem pesmu uradila sama.

- Čujem se sa Milijem. Nakon "Pesme za Evroviziju" me je zvao da pita kako se osećam. Nekako je ta vizija za Evroviziju i bila njegova, ali smo imali drugačije viđenje o tome kakva pesma za tu manifestaciju treba da bude. Ne kažem da je pesma koju je Mili komponovao za Evroviziju, samo je to bilo nešto što ja nisam želela. On je meni i mom suprugu čestitao na pesmi i hvala mu na tome.

Ostatak intervjua poslušajte u videu na početku teksta.

Video: Bolna životna priča Zorje Pajić: Vređali su me i ponižavali na ulici, ali sam uspela

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    14. jun 2022 | 10:18

    Mogu misliti kakva je pesma koju je odbila.....verovatno umesto kruške je avokado u pesmi......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA