Folker se ne smiruje: Nakon žestoke svađe sa Karleušom, Lukas obrisao njihov duet s Jutjuba

Na pevačev zahtev pesma koja je imala 32 miliona pregleda skinuta je sa ove internet platforme

  • 10
Aca Lukas  Jelena Karleuša Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Folk pevač Aca Lukas i Jelena Karleuša žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.

Naime, Karleuša je stala u Miličinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita "Provereno" objavila Nikolićeva, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.

Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma "Bankina".

Pesma je objavljena pre četiri godine, imala je 32 miliona pregleda, a sada je obrisana sa ove internet platforme.

Kada se ukuca pomenuta pesma na Jutjubu izađe obaveštenje da je na zahtev Ace Lukasa obrisana.

Podsetimo, javna svađa Ace Lukasa i Jelene Karleuše počela je kada je pevač na svom Instagramu objavio demo verziju pesme "Provereno" koju izvodi Ana Nikolić i napisao "bravo". To je razbesnelo Jelenu, koja se oglasila na društvenoj mreži i Aci očitala lekciju.

- Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale - napisala je JK na Instagramu i nastavila:

- Nekada poznati "pevač" sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da peva! Ali zna da se*e i piše gluposti i svađa se sa ženama! E pa ja ipak mnogo i pevam i pišem i malo mi bolje radi mozak. Prema tome ne se*ite narkomani, svi vi tu na gomili i ostavite Milicu Pavlović i njenu pesmu na miru! Ne ljutite me, jer mene ne možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate. Kako vas, bre, nije sramota? Matore budale! Lako je ku*čiti se nad slabijim, je l? - napisala je Jelena na Instagramu.

Naravno, Lukas nije odoleo, a da joj ne odgovori zbog čega je njihov sukob putem mreža poprimio "malo veći nivo".

- Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve isfrustriranim napadima dotične nazovi gospođe! Ali, ja je razumem. Reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze (čak četiri važne utakmice), pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za "druženje"! Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P. S. preporuka: reprezantacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih - napisao je Lukas.

Prepiranje je završeno uzajamnim pretnjama iznošenjem intimnih stvari, a uklanjanjem ovog videa svakako je načinjena obostrana šteta.

Video: Lukas o Evroviziji, sukobu s RTS, konkurenciji: Oni su favoriti prema lažnim pregledima na Jutjubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA