≫ 

Ana Nikolić doživela neprijatnost na nastupu, muškarac urlao na nju: "Mogu da te imam za 50 evra"

Mladić je počeo da maše parama i pokušavao da joj novac stavi u ruku

  • 0
Ana Nikolić Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana održala je nastu u Beogradu, a tom prilikom doživela je neprijatnu situaciju kada joj je prišao navalentni muškarac i na sve načine pokušavao da privuče njenu pažnju.

Naime, mladić koji je bio pod dejstvom alkohola pokušavao je da izazove Aninu pažnju konstantnim gledanjem u nju, dobacivanjem, a kako je video da pevačica ne raguje, on se u jednom trenutku latio novčanika i iz njega izvadio novčanicu od 50 evra.

Mladić je počeo da maše parama i pokušavao da joj novac stavi u ruku, međutim, Nikolićeva je sve vreme bez pauze nastavljala da peva.

Kako je posle nekog vremena shvatio da ga Ana ne konstatuje, on je pokušao da joj privuče pažnju preko njenih članova benda. Međutim, i oni su mu na lep način skrenuli pažnju i odbili novac, objasnivši mu da ne primaju bakšiš.

Ana se nakon ovog u jednom trenutku okrenula leđima, ka ostalim muzičarima, što je tek iznerviralo pijanog gosta, pa je u jednom trenutku, vidno iznerviran, glasno uzviknuo i obratio se Nikolićevoj.

- Mogu, bre, da te imam za 50 evra! Šta se tu praviš - rekao je ovaj mladić, ali sudeći prema tome što je Anina reakcija izostala, ona ovo nije čula. Nakon toga počeo je da viče i na članove benda.

Ni pevačica, a ni njeni muzičari se na ovu provokaciju nisu obazirali, već su nastavili sa svirkom.

- Bukvalno su ga svi sa bine ignorisali, videlo se da je dečko baš pijan. Ipak, gosti koji su sedeli ispred bine su u tom trenutku pozvali nekoliko momaka iz obezbeđenja, koji su odmah reagovali i prišli alkoholisanom gostu. Ljubazno su ga zamolili da stavi novac u džep i da se odmah skloni. On se u početku bunio, ali su ga oni ispratili i odveli. Posle ga više nisam video, moguće da su ga zbog ovakvog ponašanja i izbacili napolje. Ana je kao pravi profesionalac nastavila da peva - završava izvor za Kurir.

Video: Ana Nikolić igra na ulici u ranim jutarnjim časovima: Komšije u neverici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA