≫ 

Oglasila se supruga Mikija Kolašinca, ubijenog u Holandiji: Ostala sam sama, trudna sam, dvoje dece bez očeva

Harisa je neutešna, čeka Enverovo dete koje neće upoznati svog oca

  • 4
Enver Miki Kolasinac Printskrin: YT/Grand Production

Folk pevač iz Novog Pazara, Enver Miki Kolašinac, ubijen je prošle nedelje u Holandiji i to, kako su prenosili mediji, u sačekuši, a njegova supruga sada se oglasila i otkrila da je u drugom stanju.

Njegova supruga Harisa Lotinac je neutešna, čeka Enverovo dete koje neće upoznati svog oca.

- Sve što imam da kažem o mužu i našoj ljubavi piše na mom Facebook profilu. Pored svega što se desilo moram da mislim na sebe i kako dalje. Već jedno dete iz prvog braka odgajam sama. A po svaku cenu nisam htela nikad iz svoje zemlje. Sad, evo i drugo dete na putu. Sama živim, a dvoje dece bez očeva. Posao nije stalni, a živim kao podstanar, kirija skupa - rekla je kratko za Avaz.

- Moram da vodim veliku borbu sad sa decom i sa samom sobom. Nije lako. Bili smo srećni. Želela sam da se vrati svojoj rodnoj zemlji Srbiji i radili smo na tome. Ne znam zašto se sve desilo - rekla je ona.

Harisa je vaspitačica u vrtiću. Rekla je i da će dženaza njenom ubijenom suprugu biti sutra sa ikindije namaza, prenosi Indeksonline.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    18. jun 2022 | 14:06

    Baš mi je žao ove žene ostala sa decom sama a imala sve supruga pare i sve što žene maštaju da imaju. Da je izabrala čoveka koji će joj pružiti normalan život bez stresa sada bi joj bilo bolje. Svaka žena zna za kog se udaje zato mi nije žao ni jedne hćeš mafijaša onda znaš da prihvataš rizik i to je to. Moja žena nije maštala o nekakom bogatstvu i lagodnom životu na velikoj nozi zato evo iduće godine ako bogda da poživimo slavićemo 50 godina braka zlatna svadba nismo bili mafijaši živimo normalan život nikome ne dugujemo niti ko nama spavamo mirno.

  • eNL

    18. jun 2022 | 13:50

    bez brige, Allah d.ž će da te pomogne i tvoje jetime.

  • Mara

    18. jun 2022 | 15:03

    Pa bas nema srece sa partnerima, neka su ziva i zdrava ova djeca neduzna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA