≫ 

Jovana Jeremić plakala zbog Gorana: Emotivno gostovanje Vesića u Jutarnjem programu

- Jer, s tobom nikada nismo imali nijedno čekanj, nijedan problem i uvek si izlazio svemu u susret i javno ti se zahvalujem - rekla je Jovana

  • 4
Jovana Jeremić i Goran Vesić Printskrin: TV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić ugosila je ovog jutra bivšeg zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, pa se zbog govora o njemu i sama rasplakala.ž

Naime, kako Vesić neće biti deo buduće Gradske uprave, voditeljka ga je ugostila u svojoj emisiji i tokom gostovanja se zbog emotivnog govora rasplakala.

- Svakako ćeš ostati upamćen kao neko ko je ovaj Beograd stvarno podigao na noge i izgradio ga, kolikog god je to mogao u datom momentu. I to je zaista, mogu ljudi različito da misle, oni koji te ne poznaju,  a oni koji te poznaju za tebe mogu samo da kažu da si strašno vredan čocek i uvek pristupačan - rekla je Jovana.

Voditeljka je iskoristila priliku da se javno zahvali Goranu i otkrila da je zbog svega jako emotivna.

- Želim da to kažem javno i nemam problem da to izgovorim, Goran je uvek bio tu, u svakom momentu, toliko nam je pomogao za rubriku "Reši problem". Nadam se i kada novi gradonačelnik bude došao, da će ta sardnja biti nastavljena kao što smo imali s tobom. Jer, s tobom nikada nismo imali nijedno čekanj, nijedan problem i uvek si izlazio svemu u susret i javno ti se zahvalujem. Ja sam sad emotivna, ne znam šta mi je. Nije mi dobro - rekla je Jovana i rečenicu završila u suzama.

Podsetimo, "Posle osam godina i sedam meseci napuštam Stari dvor. Srećan i ponosan na sve što sam uradio. Uprkos svima i uprkos svemu. Kao pobednik. To je tako."

Ovi rečima se Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, pozdravio poslednjeg radnog dana na Starom dvoru.

Video: Jovana o Putinu: Kad me bude video, ostaće bez teksta! Ako odem u Rusiju bojim se da će me zadržati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA