Nakon priče da je Čola prijavio krađu u koju je upletena ćerka Una, oglasio se njegov tim: "Šire se laži"

Nakon navoda da je Una Čolić krišom iz tatinog sefa uzela oko 20.000 evra, i to da bi svom dečku kupila automobil, Zdravkov tim je istakao da je to totalna neistina

  • 12
Zdravko Čolić Foto: Aleksandar Kerekeš Keki

U medijima se pojavila informacija da se u kući Zdravka Čolića nedavno navodno odigrala prava drama u koju je bila upletena njegova ćerka, što je tim regionalne zvezde žustro demantovao.

 Naime, nakon navoda da je Una Čolić krišom iz tatinog sefa uzela oko 20.000 evra, i to da bi svom dečku kupila automobil, Zdravkov tim je istakao da je to totalna neistina.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Vest koja se kasno sinoć pojavila u medijima, o tome da je došlo do nestanka novca u kući Zdravka Čolića, za šta je okrivljena njegova starija ćerka Una, nije tačna. Na ovaj način porodici je nanesena nemerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vesti i apelovali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića.

Ovim putem ističemo da je vest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž.

Svi mediji koji su preneli vest bez prethodne provere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse.

Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su naneli nemerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona.

Video: Neodoljiv snimak sa Čolinog koncerta sa ćerkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    20. jun 2022 | 11:54

    Eeeee zar da si toliko naivna ...kakav auto ,neka zaradi pa sam neka kupi...kakvi su to momci bre...

  • Vodolijax

    20. jun 2022 | 11:08

    Kako god okreneš to će zetovi trošiti.....mala je baš naivna......

  • Zaradi

    20. jun 2022 | 11:09

    20 soma,pa kupi decku automobil! Nego sto ces morati da radis jedno 30 godina da bi ustedela toliki novac u ovoj ddrrzzavi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA