Uraganke o skandalu Milice i Ane zbog pesme: "Ko plati, pesma je njegova"

- Ne bih da se laički izrazim, ali malo je zeznuta situacija - rekla je Sanja

  • 1
Hurricane Milica Pavlović Ana Nikolić Foto: Marko Jovanović, Youtube/RTV Pink Official, A. Nalbantjan

Članice Grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić prokomentarisale su sukob koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Proverno".

Sanja nije mogla da ostala imuna na pometutu situaciju, s obzirom na to da je i ona sama autor mnogih pesama.

- Što se Milice tiče, nekako ne mogu sada da se stavim u njene cipele, svakako sam razmišljala o tome. Ne bih da se laički izrazim, ali malo je zeznuta situacija, nije prijatno, kako se Milica oseća tako treba i da reaguje - izjavila je pevačica.

Sanja ističe da nije okej da neko prisvaja nešto što nije njegovo, te daje savet Ani da ostavi ovaj skandal za sobom.

- Ono što ja mogu zasigurno reći to je da ko je pesmu platio, njegova je pesma, dalje nema šta da se kaže. Te stvari su kristalno jasne i čiste - zaključuje pevačica za "Informer".

Ivana i Ksenija oglasile su se za Telegraf.rs i otkrile da im nezgodno da kometarišu jer ne znaju detalje sukoba, ali da je pesma od onog ko je platio pesmu.

- Situacija je veoma nezgodna jer svako ima svoju stranu priče i svoje mišljenje na osnovu stvari u koje je upoznat. Čak je i nama kolegama nezgodno da komentarišemo jer ne znamo detalje ali u suštini, onaj ko je platio, pesma je njegova. I o Ani i o Milici imamo lepo mišljenje, one su naše koleginice i nadamo se da će problem što pre rešiti - rekla su Ivana i Ksenija za TelegrafJetSet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahaha

    22. jun 2022 | 08:40

    Kakav dubokoumni zaključak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣e, ako su i one rekle svoje cenjeno mišljenje! Bez ovoga propade ceo mesec! Samo smo čekali na ovo 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA