≫ 

Konstrakta posle kraće ilegale progovorila o inostranoj karijeri, pa otkrila što je odbila Zoricu Brunclik

- Ja bih volela inostranu karijeru, ali ne znam primer da je neko izašao van ovih okvira pevajući na našem jeziku. Da ja budem prva kažete? - rekla je Konstrakta

  • 3
Finale Evrovizija 2022, Torino Italija, Konstrakta

Printskrin: RTS

Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Evroviziji", pojavila se u javnosti posle višenedeljne medijske ilegale, te progovorila o inostranoj karijeri, ali i telefonskom pozivu koji je imala sa folk zvezdom Zoricom Brunclik.

Kako je istakla, priželjkuje inostranu karijeru, ali da je to teško ostvarivo s obzirom na to da peva na maternjem jeziku.

- Ja bih volela inostranu karijeru, ali ne znam primer da je neko izašao van ovih okvira pevajući na našem jeziku. Da ja budem prva kažete? Pa, videćemo. Da pevam na engleskom... Nemam takvih ambicija, zaista. Trenutne ambicije su mi mir i tišina (smeh) - kazala je Konstrakta, kojoj su mart, april i maj mesec bili prebukirani obavezama oko "Evrovizije", pa joj je odmor od javnosti preko potreban.

- Želim da se fokusiram samo na muziku. Sva gostovanja sam odložila za oktobar. Radim samo ono što je već zakazano, ono što mi je obaveza. Ima me dosta na festivalima, to je stvarno lepo. Idemo na more, plivamo... (smeh) - dodala je pevačica.

Pevačica Zorica Brunclik je nedavno rekla da postoji mogućnost da se Konstrakta pojavi na njenom koncertu sledeće nedelje u Beogradu.

- To neće biti moguće. Nisam tu tada. Čula sam se sa Zoricom. Detalji nisu nešto što bi trebalo da ide dalje u javnost. Lepo smo pričale, to je sigurno. Duet sa njom? Ne bih ja mogla Zoricu da ispratim. Ona je ipak izuzetan vokal. Ne umem ja to da izvedem kao ona - zaključila je umetnica za "Blic".

Video: Marija Šerifović očarana Konstraktom: Posle nastupa srpske predstavnice imala je samo jednu poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    22. jun 2022 | 09:57

    Kakva bre karijera u kakvoj si ti zabludi…

  • Mrcke

    22. jun 2022 | 11:16

    Nemas ti nista za karijeru. Nit glas, nit kao pojava. Budalastinu zvanu Evrovizija ne bih ni komentarisao.

  • konstraktno

    22. jun 2022 | 19:54

    antipaticna iritira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA