≫ 

Voditeljka se oglasila nakon venčanja, sada ima novo prezime: Evo ko je njen suprug i čime se bavi

Ona je sada s ponosom objavila fotografije s venčanja i svojim mužem

  • 5
Marija Egelja Printskrin: Instagram/miljanajana

Voditeljka Marija Egelja udala se u nedelju za svog dugogdišnjeg partnera, a svadbu je pokušala da sakrije od javnostim i medija, međutim to joj nije pošlo za rukom.

Ona je sada s ponosom objavila fotografije s venčanja i svojim mužem.

Marija, koja se u nedelju udala za svog izabranika Aleksandra na Zlatiboru, ipak nije zamenila prezime, već je dodala suprugovo. Marija će i dalje ostati Egelja, a njeno drugo prezime biće Dabić.

Voditeljka, kojoj su sada inicijali M.E.D, udala se za bivšeg fudbalera Aleksadra Dabića s kojim je prethodno bila u vezi godinu i po dana.

- Sada sam M.E.D.-ena (smeh). Volim svoje neobično devojačko prezime koje je i moje ime i nadimak i nisam se dvoumila da li da ga zamenim, Aleksandar se složio da dodam njegovo prezime naravno - kazala je za "Informer" gospođa Egelja Dabić.

Aleksandar koji sada ima privatan biznis u Beogradu, ali i apartmane na Zlatiboru ranije je igrao fudbal u inostranstvu, a Mariju i njega upoznali su zajednički prijatelji.

Video: Venčala se Marija Egelja: Prvi ples prelepe voditeljke i supruga propraćen prskalicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA