Mihina ćerka "zagrmela" u bikiniju, od ovoga "padaju vilice": Prelepa Viki letnje dane učinila je vrelijim

Viktorija je odmarala u porodičnoj vili na Sardiniji

  • 7
Viktorija Mihajlović Foto: Instagram/vickymiha

Porodica Siniše Mihajlovića leto tradicionalno provodi na Sardiniji gde jedan od najvećih srpskih fudbalera, a sada trener Bolonje, poseduje vilu u mondenskom letovalištu Porto Ćervo.

Sinišina najstarija ćerka Viktorija odmarala je proteklih dana u njihovoj "oazi mira", a na Instagramu je podelila nekoliko fotografija u bikiniju i izazvala lavinu komentara.

Naime, Mihina ćerka je pokazala savršenu liniju, a ono što je svima zapalo za oko je njena prirodna lepota koju je, po svemu sudeći, nasledila od majke Arijane.

"Nestvarno lepa, prezgodna", "Ista Arijana, prelepa si Viki", "Koliko je zgodna, prava lepotica", glasili su neki od komentara.

Podsetimo, Viktorija je Sinišina i Arijanina najstarija ćerka, a ime je dobila po Mihinoj majci. Pored nje, Siniša je iz ljubavi sa prelepom voditeljkom dobio i Virdžiniju kao i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Aktuelni trener Bolonje je prošle godine postao deda po prvi put kada se njegova mezimica Virdžinija porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Violante.

Video: Ćerke trenera koje grme na Instagramu: Jednu su muvali igrači dok je još bila maloletna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA