Kija pričala kako je Đani nije zvao svadbu sina, sad poručuje: "Ne bih ni došla, ne treba mi pozivnica"

- Slađa je izjavila da imaju i oni poštovanje za mene i slažem se i treba da bude tako jer ne vidim da sam zaslužila bilo šta manje od toga - rekla je pevačica

  • 69
Kristina Kija Kockar, Radiša Đani i Slađa Trajković Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar navela je da nije bila pozvana na svadbu sina Radiše Trajkovića Đanija, nakon čega se oglasila pevačeva supruga Slađa, a nakon njenih reči Kija je uputila svoj odgovor.

Naime, Kija je bila upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, na šta je ona vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje.

- Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam deo toga, ne pripadam tu, nisam pozvana. Uostalom, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako seješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio deo moje pesme. Ta mi je jedna od omiljenih - odgovorila je ona za Aloonline.me.

- Poštujemo i mi nju, evo biće još jedna svadba pa će biti pozvana - rekla je Slađa nakon Kijinih reči.

Kako je porodica Trajković najavila da će Kiju pozvati na svadbu drugog sina, koji još nije oženjen, Kija je poručila da joj nije potrebna pozivnica.

- Slađa je izjavila da imaju i oni poštovanje za mene i slažem se i treba da bude tako jer ne vidim da sam zaslužila bilo šta manje od toga. Međutim, zaista mi ne treba pozivnica jer ne idem na svadbe inače, i to već godinama, tako da ništa lično. Srećno, svakako, mladencima - rekla je Kockareva za Alo.

Video: Kija Kockar plače u uživo uključenju na Instagramu

Video: Kija istetovirala čuvenu repliku iz Prijatelja na intimnom delu tela, pa u lajvu pokazala previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haos

    25. jun 2022 | 15:12

    Citam komentare i ladno se isti komentari vrte od 2017 godine. Fazon "da je Kija biti lako Kija bi bio svako" i ono cuveno "volim vredne, obrazovane bla bla.. Zato volim i podrzavam Kiju". Dajte ljudi 5 godina je proslo smislite nesto novo pobogu 😂😂

  • Marija

    25. jun 2022 | 01:47

    Mukica svi je otkace na brzaka. Toliko o njoj . Bas cudno sto je sama

  • Krlja

    25. jun 2022 | 02:40

    Pa ko si ti da te neko pozove...mozda u Zr.gde si poznata 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA